2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15597 بازدید | 198 پست
شیر کم چرب باشه ایرادی نداره حتی میتونی از اب استفاده کنی. اب جوش  بجای سرکه اب لیمو بریز جوش ...

مرسیی مهربونم.. هروقت خواستم جوابموو دادین.. 

خدا خیرتون بده 😘😘🌹

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خانمی  متشکرم ازدستورکیک ی سوال دارم اینکه تو دستور گفتی رنگ خوراکی قرمز  که توشیشس کوچیکه ولی بعدگفتی رنگ قرمز ژله ای یک تیوپ کدومشو بگیریم بهتره؟ دارن مغازه های لوازم قنادی؟واینکه قالبت گفتی۱۸سانته قطرش؟ارتفاعش چندسانته آخه ندارم این قالبو میخوام بخرم جنسش چیه ؟ 

سلام خانمی  متشکرم ازدستورکیک ی سوال دارم اینکه تو دستور گفتی رنگ خوراکی قرمز  که توشیشس ک ...

سلام گلم. ببین دو نوع رنگ داریم. اگه رنگ شیشه ای که مایع هست استفاده میکنید باید زیاد بریزی ولی اگه  ژله ای استفاده میکنی نصف تیوپ کافیه به اضافه یک قاشق مربا خوری پودر کاکاعو 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام خانمی  متشکرم ازدستورکیک ی سوال دارم اینکه تو دستور گفتی رنگ خوراکی قرمز  که توشیشس ک ...

اره قالبم 18 بود. گالوانیزه مارک موج

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره قالبم 18 بود. گالوانیزه مارک موج

ماریای عزیز ی سوال دارم رنگ قرمزتون مایع بود یاپودری؟خارجیه؟آخه شنیدم پودریابهتره وخارجیش هم بهتره ؟ بعدمیگن چون سرکه تو مواد کیک هست وقتی رنگ قرمز استفاده میکنیم به رنگ صورتی درمیاد یعنی اون قرمز خوشرنگ نمیشه نظرتون چیه؟

ماریای عزیز ی سوال دارم رنگ قرمزتون مایع بود یاپودری؟خارجیه؟آخه شنیدم پودریابهتره وخارجیش هم بهتره ؟ ...

گلم سرکه و حذف کن مهم نیست. 

من رنگم امیتیدا هست ژله ای. اگه قرمز تیره میخوای یکم پودر کاکاعو هم بریز 

18 عزیزم

عزیزم شرمنده من خیلی سوال میپرسم 🙈🙈🙈😅😅😅این قالبی که گفتی ۱۸سانته من رفتم‌بخرم دیدم خیلی کوچیکه از یک‌وجب دستم کوچیکتربود همینه یا فروشنده اشتباه کرده ؟ولی اصرار میکرد اگر۱۸میخواین همینه ولی اندازه ی کیکای کوچولوی توی شیرینی فروشیابود 

عزیزم شرمنده من خیلی سوال میپرسم 🙈🙈🙈😅😅😅این قالبی که گفتی ۱۸سانته من رفتم‌بخرم دیدم خیلی کوچیکه ...

احتمالا 15 بوده. چون 18 خیلی کوچیک نیست

سلام عزیزم

میشه همین مواد رو بجای قالب کیک، توی قالب کاپ کیک ریخت؟؟ 

بعد باید مواد رو تا کجای قالب کاپ کیک بریزیم؟ نصف یا سه چهارم؟ 

و دیگه چون کاپ کیکه نمیشه وسطش خامه گذاشت، فقط روشو میشه خامه بزنم، اینجوری مزش بد نمیشه؟

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

سلام عزیزم میشه همین مواد رو بجای قالب کیک، توی قالب کاپ کیک ریخت؟؟  بعد باید مواد رو تا کجای ...

سلام گلم. بله میشه توی قالب کاپ کیک ریخت 

تادو سوم قالب و  پرکنید 

میتونید یکم مایع کیک بریزی یک قاشق مربا خوری کرمفیل بریزی دوباره مایع کیک. 

بعد از پخت هم خامه و بزنی بریزی تو ماسوره تزیین کنی 

اینجوری داخلشم خوشمزه ست

سلام گلم. بله میشه توی قالب کاپ کیک ریخت  تادو سوم قالب و  پرکنید  میتونید یکم مایع ...

مرررسی عزیزممم 

کرمفیل چیه؟🤔نمیدونم آخه 

🌼🍀اگر اونقدر شجاع بودی که شروع کردی، و اونقدر قوی هستی که داری ادامه میدی، پس حتماً اونقدر لیاقت داری که به خواسته ات، یا حتی به بهتر از اون برسی!   (متعهد❤️👩‍❤️‍👨)                  

مرررسی عزیزممم  کرمفیل چیه؟🤔نمیدونم آخه

کرم مخصوص کیکه که تو حرارت اب نمیشه همع طعمش هم هست. وانیلی. شیری. شکلات. قهوه. از لوازم قنادی بگیر