2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 15597 بازدید | 198 پست
سلام مواد خشکش تقریبا چند گرم میشه یا چند پیمانه.یه بسته پودر آماده گرفتم ولی جعبه نداره که بدونم وز ...

عزیزم اونایی که فله ای هستن دستورش با اینا فرق داره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم میشه کیک اسفنجی درست کرد و رنگش کرد؟

چه قدر رنگ قرمز میخواد و چه مارک رنگ خوراکی خوبه عزیزم؟بعد به این خوشرنگی میشه اسفنجی؟میترسم طعم کیک ردولوت رو دوست نداشته باشیم کیک ردولوت خوشمزه است بمونه ترش نمیشه عزیزم؟

ببخشید سوالام زیاد شد🙈

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

سلام عزیزم میشه کیک اسفنجی درست کرد و رنگش کرد؟ چه قدر رنگ قرمز میخواد و چه مارک رنگ خوراکی خوبه عز ...

سلام گلم طعم خاصی نداره اگه میخوای قرمز تیره بشه یکم پودر کاکاعو بریز اگه میخوای روشن باشه فقط رنگ بریز. رنگ قرمز ژله ای بگیر

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم طعم خاصی نداره اگه میخوای قرمز تیره بشه یکم پودر کاکاعو بریز اگه میخوای روشن باشه فقط رنگ ب ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی😍😘

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

سلام به ماریا، قناد مهربونِ سایتمون 😍

اول یه تشکر ازت بکنم بخاطر تاپیکای خوشمزه ت 

خیلی خیلی زحمت میکشی که وقت با ارزشتو برامون میزاری و اینجا دستوراتتو میزاری .🙏🙏🙏❤❤❤

من از وقتی تاپیکاتونو دیدم دیگه فقط از دستورات شما واسه پخت کیک و شیرینیام استفاده کردم و از همه راضی بودم عزیزم واقعا ازت ممنونم .❤💚💜💙💛

ماریا جان ازتون یه سوال داشتم در رابطه با این کیک ردولوت 🙆

من یه دستور از قبل داشتم و باهاش این کیکو درست کردم و عالی شدش اما خیلی با دستور شما فرق داره 

. تو این تاپیکم عکس کیکی که خودم با دستور خودم درست کردم و توصیحات کامل در مورد دستور کیکه گذاشتم .

میشه شما لطف کنی یه نگاه بهش بکنی ببینی خوبه یا نه اگه مشکلی داره بهم بگین اصلاحش کنم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4200082/بچه-ها-بیاین-کیک-ردولوت-خوشمزه-خودم-پزیدم-تو-قابلمه-عکس

آخه پنجشنبه یه مهمونی خیلی مهم دارم و میخام این کیکو درست کنم ولی الان که دیدم دستور شما متفاوته مردد شدم موندم که از روی کدوم درست کنم .چون دستورات شما رو هم خیلی قبول دارم و بیشتر دلم میخاست مث شما درست کنم . 

بعد بنظرتون این مدل کیک واسه مهمونی مناسبتره یا کیک خیس شکلاتی و کیک شربتی با هم درست کنم ؟؟

میخام مثلا خیلی بترکونم 😅

ببخشید میدونم خیلی حرف زدم ولی به جز شما کسیو نداشتم که ازش راهنمایی بگیرم بازم ببخشید😢 😘❤💖💕

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅

عزیزم اگه شیر کم چرب باشه اشکال داره؟ 

بجای سرکه میشه ابلیمو و ب جای جوش شیرین میشه بکینگ پودر استفاده کرد ؟ طعمش عوض نمیشه؟؟

عزیززم با ترکیب خامه و پنیر میشه شکوفه زد؟

ی سوااال دیگهه😅

خامه سالویا بهتره یا خامه گلرود؟ کدوم خوشمزه تره؟ 

میشه برای خوشبختیم و موفقیتم صلوات بفرستین😍
عزیزم اگه شیر کم چرب باشه اشکال داره؟  بجای سرکه میشه ابلیمو و ب جای جوش شیرین میشه بکینگ پودر ...

شیر کم چرب باشه ایرادی نداره حتی میتونی از اب استفاده کنی. اب جوش 

بجای سرکه اب لیمو بریز جوش شیرین و حذف کن 

پنیر قابل حذفه طعم خاصی نداره و میشه شکوفه هم زد باهاش

من گلرود استفاده کردم راضی بودم

سلام به ماریا، قناد مهربونِ سایتمون 😍 اول یه تشکر ازت بکنم بخاطر تاپیکای خوشمزه ت  خیلی خیلی ...

سلام عزیزه مهربون. 

خیلی شرمندم کردی واقعا. خوشحالم که با من همراهی. باعث افتخار منه. 

گلم کیک تو دیدم خیلی قشنگ بود. زیاد تفاوت نداره فقط یکم تو اندازه ها فرق داره وگرنه مواد اولیه همونه.

چون مهمونی در پیش داری با هر دستوری که راحت تری درست کن که خرابی نداشته باشی. 

اما اگر مهمونی داری بخاطر رنگ زیادی که تو این کیک مورد پسند همه نیست. کیک خیس شکلاتی یا باقلوا خیلی بهتره

سلام عزیزه مهربون.  خیلی شرمندم کردی واقعا. خوشحالم که با من همراهی. باعث افتخار منه.  گ ...

ممنون عزیزم خیلی خیلی لطف کردی ❤💚💜💙💛

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅