2777
2789

ولی بزنن تو ذوقتون و جلوی شما نگن ولی به گوشتون برسه که بهمدیگه میگن این پولاشو ب باد میده همش و زندگی جم کن نیست بازم براشون میخرید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره 

میدونم اگه حرفی هم میزنن بخاطر خودمه 

دوس ندارن پولم رو برای کسی غیر خودم خرج کنم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

مادشوهرم دقیقا همینه جلو من میگه ،شوهرمم باور نمیکنه که مادرش اینجوری گفته بازم میخره زنیکه خیلی آپا ...

زنیکه؟؟

والا اکثریت والدین همینن دوست ندارن بچه بیفته تو خرج و چیزی واسشون بخره

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

آره چون من بابت محبتی که از اونا به دلم هس میخرم براشون و کلا هم کادو زیاد خریدم براشون

راستش من وقتی برای کسی کادو میگیرم و اون خوشحال میشه و ذوق میکنه مزدمو میگیرم و وقتی برعکسش میشه حالم بد میشه

واقعا حالمو بد میکنه رفتارشون

حق داری 

ولی جنبه دیگه شم ببین 

میبینم که ب روشون نمیارم و حرفی نمیزنم ولی اصلا دیگه دست دلم ب خریدن نمیره مثلا درحد یه پیرهن انجام ...

منم زیاد شنیدم از مادرم چه مستقیم چه غیر مستقیم 

بارها گفته دختر پولتو خرج خودت کن برای ما چیزی نخر

ناراحت نمیشم و همچنان میخرم 

منم زیاد شنیدم از مادرم چه مستقیم چه غیر مستقیم بارها گفته دختر پولتو خرج خودت کن برای ما چیزی نخرنا ...

باز خدا خیرش بده میگه برای خودت خرج کن ایناچشم ندارن ما یچیزی براخودمونم بخریم