2777
2789

اینکه یکیشون یکی بهتر رو پیدا می‌کنه و اون رو ول می‌کنه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال منم هست اگه فهمیدی به منم بگو💔

ادما خیییلی بد شدن

اولش گرم و صمیمی و خوب

یهو سرد میشن دل میشکنن با حرف و رفتار هاشون و بعدم ترک می کنن آدما 🥲🥲🥲

خب احتمالا هم عقیده نیستن. پیش هم لذت نمیبرن

من با یه نفر دوست بودم مناسبت هاي مختلف واسش پیام تبریک می دادم واسه تولدش با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش فقط هم قصدم تبریک بود نه هدیه بردن ولی سکوت کردم 🥲 🥲 قبلشم چندین بار ناراحت شده بودم ازش ولی سکوت کردم 

يه روز واسش پيام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی هیچ جوابی بهم نداد 🥲 🥲 

من خیییلی ناراحت شدم ازش دلم شکست 

ی جایی نوشته بود ( روابط بین انسان ها عجیب است، منظورم این است که برای مدتی با کسی هستی، با آن ها می‌خوری، می‌خوابی، زندگی می‌کنی، دوستشان داری، صحبت می‌کنی، می‌گردی و بعد همه چیز متوقف می‌شود..) و چقدر حقیقته این موضوع