2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

نکنه فیلترش کردن؟ خبرش بود روزای اول عید. واسه شما درسته؟ 

قطعه فیلی منم تاپیک زدم

پی پی کردن آبو قطع کردن😓😓😓😷😷😷

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
😅😅😅😅خیلی باحالی😆😆 اینا بخوره  تو سرش الانم رفته مسافرت با دوستاش منم تنها😐🤕

وااای ارامش😐😐😐😐توروخدااا تو خونه منتظرش نشینی هااا خاکتوسرش زنشو ول کرده اینقدررر از اینجور مردایی بدم میاد برو خونه مامانت اینا اومدم تکلیفتو باهاش معلوم کن مرتیکه احمق همشون یه مشت عوضین بیخدا😔

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😅😅😅😅خیلی باحالی😆😆 اینا بخوره  تو سرش الانم رفته مسافرت با دوستاش منم تنها😐🤕

تنها موندی خونه خودتون تو عید؟ متولد 76 هم هستی خب کوچولویی چطور دلش اومده. اون چند سالشه؟ پاشو برو یه جایی واسه خودت خوش باش دختر

واسه طرفین دعوا هم قطعه، بلکه این قطعی باعث خیر بشه اشتی کنید

نه اتفاقا شدت گرفت چون طرف مقابل می تونست ز بزنه یا تکست بده ولی نزد و نداد. قطعا بعدا علیهش استفاده خواهد شد😁

قطعه فیلی منم تاپیک زدم پی پی کردن آبو قطع کردن😓😓😓😷😷😷

عزبزم مثل اینکه جهانیه و مربوط به ایران نیس از طرف خود تلگ رامه احتمالا مشکل داشته دارن رفع می کنن

مگه اینکه قدرت ایران انقد زیاد شده تل گرام کل جهان رو قطع کرده 😁😁

عزبزم مثل اینکه جهانیه و مربوط به ایران نیس از طرف خود تلگ رامه احتمالا مشکل داشته دارن رفع می کنن ...

پس پاول پی پی کرده😂😂😂😂😂😂😂😂

👈به بچه ها یاد بدید که به غریبه ها👥👤 بگویند خانم  یا آقا عمو یا خاله گفتن موجب حس اعتماد در کودکان می شود و می تواند به راحتی کودک را فریب دهد
من اخرین پیامم که رسید 13:05 بود

بچه ها من الان خبر بهم رسید توی شرکت تلگرامم در اروپا برق قطع شده و تتلگگرام اینجوری شد گفت سعی میکنن زود درستش کنن نگران نباشید من خودم هم اروپا هستم و این خبر رو بهم گفتن

بچه ها من الان خبر بهم رسید توی شرکت تلگرامم در اروپا برق قطع شده و تتلگگرام اینجوری شد گفت سعی میکن ...

ای بابا چقد عقب افتاده ن بیان ایران خودمون بهشون برق بدیم دیگه یه برق چیه که اونم ندارن خدایا شکرت که ما غرق نعمت و امکاناتیم تو کشورمون😁

مرسی گفتی ❤️