2777
2789
وای آره من تازه آپدیت کردم ولی خب میشه نسخه های قدیمیشو تو سایتای ایرانی گیر اورد

یه بار باید حذفش کنی بعد دوباره نصبش کنی احتمال زیاد درست بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون سری اول که فیل شد من wispi نصب کردم همون امکانات تل گرام رو داره بعد خوندم که اونم کاملاااا قابل ...

اره دقیقا 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
وای آره من تازه آپدیت کردم ولی خب میشه نسخه های قدیمیشو تو سایتای ایرانی گیر اورد

عزیزم من اصلا خیلی وقته آپ نکردم

تازه موبو هست

واینکه با وی.پی.ان هم اصلا وصل نمیشه

فک کنم کلا واسه همه اینطوری شده

😂صاحب شدی

😂😂😂😂اره به بعضی دوسا نی نی سایتم میگفتم بیاین وات میگفتن ما تل داریم پز میدادن بهم بزور وات وصل کردن اومدن الان تلشون قطعه دل من خُنکه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بزن تو سرش رمزشو بفهم غلط کرد اوووف جوش اوردم رمز گوشیشو میگیری ازشااا😟

😭😭😭 خواهرجان اینیستا و تلگ رام و همه ی شبکه های مجازی رو داره ولی من اجازه ندارم حتی تلگ را م نصب کنم😐

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
😭😭😭 خواهرجان اینیستا و تلگ رام و همه ی شبکه های مجازی رو داره ولی من اجازه ندارم حتی تلگ را م نصب ...

واای توروخدا توروش وایسا این چ وضعشه چ دلی داری من الان ظهری رمز گوشیشو شوهرم اثر انگشت گزاشته بود یک لولی بازی کردم سرش گوشیشو گرفتم رمزشم ۱۲۳۴۵کردم بعد قهر کرد ناهار نخورد الانم کله گزاشته

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
واای توروخدا توروش وایسا این چ وضعشه چ دلی داری من الان ظهری رمز گوشیشو شوهرم اثر انگشت گزاشته بود ی ...

😅😅😅😅خیلی باحالی😆😆 اینا بخوره  تو سرش الانم رفته مسافرت با دوستاش منم تنها😐🤕

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد