2821
2789
عنوان

گذشته همسرم

623 بازدید | 55 پست

بچه ها من اینو قبول دارم که هیچ کس کامل نیست وهمه ما به هرحال یه عیبی داریم.

مسئله ای که باهمسرم دارم وبارها به خاطرش با مشاور صحبت کردم گذشته سختی که همسرم گذرونده.

همسرم‌بچه آخر خانواده است وشدیدا مورد بی توجهی وبی محبتی بوده..دریغ ازاینکه یکبار براش لباس خریده باشن.تولد گرفته باشن.بهش پول داده باشن..همیشه لباس ووسایل بچه های بزرگتر حتی خواهر بزرگترش رو تنش کردن..از شدت بی پولی همیشه پیاده مدرسه می‌رفته.باااینکه مدرسش دور بوده..

میگه وقتی بزرگتر شدن پدرش از گوشی ولپ تاب تا خرج دانشگاه برادر وخواهراش روداده به جز همسرم..همسرم  هم میره کار میکنه وهمون گوشی ولوازم رو از برادراش میخره..همین هفته پیش پدرش ارثش رو تقسیم‌کرده حتی ماشین زیر پاش روفروخته  ولی به همسرم چیزی نداده.وکاملا هم این مسئله روپنهان کردن..

همیشه هم حرفشون این بوده که گفتیم این بچه آخره میمونه پیش خودمون برای همین براش چیزی در نظر نگرفتیم..وقتی ازشیراز میریم پیششون کلی قربون صدقومون میرن درظاهر ولی اینطور مسائل رو ازمون پنهان میکنن..

همسرم اونقدری از بچگی تنگی مالی کشیده که الان توزندگی خسیس نیستااا ولی احساس میکنه هنوز توبچگیش وحقش نیست که تفریح کنه وخوشی کنه..همیشه قناعت میکنه..همیشه حساب وکتاب میکنه..

بارها شده مثلا گفتم‌بریم فلان خوراکی رو بخریم میگه ولی گرون..میگم ما که پول توحسابمون داریم میگه باشه ولی ما نباید چیزای گرون بخریم..بارها دیدم همسن وسالاش باشگاه میرن..پی اس می‌خرن.. میدونم که خیلی دوست داره میگم توهم بخر میگه نه درحالی که میتونه.

اوایل فکر میکردم خسیس..خواستم همون نامزدی به هم بزنم..اما رفته رفته دیدم طفلک بلد نیست..بلد نیست زندگی کنه..

اگه کسی پول نیاز داشته باشه سریع پیش قدم‌ میشه ..

برای مهمانی وخرید خونه چیزی کم نمیزاره..اهل سفره..

ولی به خودش سخت میگیره..میدونم فلان لباس رو دوست داره اما میگه واجب نیست نمیخواد..

عادت کرده که سخت زندگی‌کنه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چن بار ک خوب خرج کنید عادت میکنه 

ازش نظر نگیر خودت بخر خودت ببرش بگردونش 

تا لذتشو بچشه بلکه عادت کرد

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

یه عروس توی فامیلمون هست همین شرایط رو داره بچه آخر توی یه خانواده پرجمعیت نمیدونی از وقتی عروس شده چطور لباس میخره مو رنگ میکنه آرایش آنچنانی ژل توی تمام صورتش و حتی واسه غذا چکار میکنه هم دلم واسش میسوزه هم حالم ازش به هم میخوره انگار هیچ چیزی توی عمرش ندیده فقط در حال تیغ زدن شوهر و خانواده شوهرشه 

دیگه فوق سخت داره میگیره همسرتون چون آرامش ها اصلا ارتباط ب مالی وپول نباید قرار داده بشه و سخت بگیره چون تنها نیست خانمش هم داره اگ اینجور بود باید متاهل نمیشد 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

باهاش حرف بزن بگو اون طور ‌ دوس داری زندگی کنخودتون اگ میتونید کار کنید یا برید پیش مشاور

من خودم شاغلم..ولی اگه چیزی نیاز داشته باشم می‌خره.. 

مشاور رفتیم گفت وسواس فکری داره

نهایت میشه بگی بچه اینا نیست 😑آخه مگه میشه این حجم از تبعیض!!!

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

چن بار ک خوب خرج کنید عادت میکنه ازش نظر نگیر خودت بخر خودت ببرش بگردونش تا لذتشو بچشه بلکه عادت کرد

همیشه همینکارومیکنم..ولی تغییر نمیکنه..میگم بریم سینما میگه باشه؟

میریم‌کلی هم بهش خوش میگذره..ولی دیگه تا خودم‌نگم خودش هیچی..

اون روز‌گفتم بیا بریم شهربازی اولش قبول نمیکردخلاصه رفتیم..اینقدر کیف کرد که نگوووو ..

هنوز گاهی میره پشت ویترین مغازه های ماشین واسباب بازی های کنترلی میبینه ..یه بار بهش گفتم اگه واقعا دوست داره بخرش..میگه نه ولش کن بعدا ..چهارسال داره همینو میگه

چقدر دلم براشون سوخت

ولی خدا دوستش داشت که همچین خانم فهمیده‌تی نصیبش کرد

اینکه درد دلش رو تا این حد عمیق درک‌کردید مشخصه خیلی دوستش دارید 

به نظر من به هر حال همسرتون سال‌های زیادی با اون حس زندگی کرد برای دور شدن ازش زمان زیا لازم داره 

نهایت میشه بگی بچه اینا نیست 😑آخه مگه میشه این حجم از تبعیض!!!

دقیقا همه همینو میگن..بااینکه همسرم به لحاظ اخلاقی ورفتار ازهمشون بهتره..

باورت میشه شهرمون هم نمیان مگراینکه کاری داشته باشن مثل دکتر اومدن..

چهارسال ازدواج کردم..هنوز برادراش خونم نیومدن