2777
2789

موافقم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافق نیستم باهات تو کشوری ک زن ها حق طلاق ندارن ولی مرد میتونه ۴ تا زن بگیره ۴۰۰ تا زن صیغه کنه حق طلاق باهاشه پدر مادر ها از بچگی منابع و پول میدن ب پسر ب اسم اینکه فردا باید زندگی اداره کنه و دختراشون مستقل نمیکنن براشون کار درست نمیکنن و سریع شوهر میدن و زن ها استقلال طلاق ندارن 

زنه حق طلاق نداره ک طلاق بگیره پس نوش جون مرد بشینه خسانت ببینه 

البته من خودم همچین کاری نکردم صرفا نمیشه قضاوت کردم شرایط زندگی مادرمو ک میبینم حتی اگ خیانت کنه هم حق میدم بهش 

موافق نیستم باهات تو کشوری ک زن ها حق طلاق ندارن ولی مرد میتونه ۴ تا زن بگیره ۴۰۰ تا زن صیغه کنه حق ...

این چه طرز فکریه دور از جون زن باید خیلی پست و حیوان باشه که بتونه خیانت کنه وگرنه خیانت کار هر کسی. نیست خیلی ذات کثیفی میخواد 

مردها که متاسفانه فشار جنسی میزنه بالا و میفتن دنبال غریزه شون که انسانی نیس و حیوانی هست.

خانوما هم اکثرا که خیانت میکنن کمبود توجه و عقده دارن.

که کاش اینجوری نیود

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11🩵وزن سه سالگی 13

مردها که متاسفانه فشار جنسی میزنه بالا و میفتن دنبال غریزه شون که انسانی نیس و حیوانی هست.خانوما هم ...

خیانت کار هر کسی نیست باید خیلی ذات یکی کثیف باشه و وجدان نداشته باشه بتونه این کار رو کنه

موافق نیستم باهات تو کشوری ک زن ها حق طلاق ندارن ولی مرد میتونه ۴ تا زن بگیره ۴۰۰ تا زن صیغه کنه حق ...

این شرایطو شوهر طرف تعیین نکرده که حقش خیانت دیدن باشه شما داری آدم اشتباهو مجازات میکنی

I can crave u but u don't need to know...

منم چند روز پیش خیانت یکیو شنیدم که شاخ درآوردم

چقدر براشون عادی شده اینچیزا

و چقدر به اعتماد آدما لطمه میزنن اینطور آشغالا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

اووووف گفتی😑

میخواستم خودم تاپیک بزنم گفتم حال بقیه رو خرب نکنم😣

چند روز پیش سر ایستگاه اتوبوس نیمساعتی منتظر بودم. یه دختره که از حرفاش فهمیدم مطلقه ست داشت بلند بلند با گوشیش حرف میزد. از سایز س ی ن ه هاش گفت که دوستاش گفتن چقد قشنگ و پره. از لگ چسبونی که خریده و بزور پاش میشه و خیلی پا رو قشنگ نشون میده گفت. از پیامی که پسر عمه ش بهش داده امتحانش کنه و این یه فحش خیلی چیز داده هم گفت. از اینکه به پسرا رو نمیده و.............. 

اخرش گفت دلم با هیشکی نیست. حتی با تو چون زن و بچه داری😑😑😑😑😑😑😑😑

من فهمیدم مخاطب همه حرفاش یه مرد متاهله

خاک بر سر بیشرف اون مرد که اینجوری یه ساعت داست با این لاس میزد و خاک بر سر بیشرفتر این زن که به همجنسش رحم نمیکرد. حالم ازش بهم خورد زنک بیحیا

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣