2777
2789
عنوان

بیاید ببینید شوهرم چی گفت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 35 پست
بگو خودت فکر کردی خیلی خوبی

حالا هرکی باهم میبینتمون میگن فلانی چطور با این پسره ازدواج کرده بخدا از لحاظ ظاهر خیلی سرترم ازش

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
گویا از خراب شدن زمونه بدش نیومده

آره دقیقا ،دوساعته چرتو پرت میگفت 

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خودت فکر کردی خیلی خوبی😒😒😒مردا چ فکری در مورد خودشون میکنن آخر درک نکردم

با این حرفش مثلا میخواد بگه عملی دوس دارم😑

پس شکایت از زمونه نکردهدستش ب گوشت نرسیده میگه بو میدهنوکش قیچی کن

چطوری نوکشو قیچی کنم؟خودشم رانندس قبلا اینطوری نبود ولی تازگیا خیلی چشمو گوشش باز شده

مَردی که مَرده که به این چیزا توجه نشون نمی ده.البته که نادر شده همچین مردی

دقیقا،شوهرم رانندس قبلا اینطوری نبود

این قسمت برای اذیت و آزارت گفته ولی در کل آقایون از تغییرات جدید خوششون میات

قسم میخورد،میگفت زن درده سره بعد تو زن میخوام چیکار،از تغییرات اگه خوششون میاد چرا  شوهرم نمیزاره من انجام بدم

قسم میخورد،میگفت زن درده سره بعد تو زن میخوام چیکار،از تغییرات اگه خوششون میاد چرا شوهرم نمیزاره من ...

به قول یکی از دوستان راه داشت از دست همین یکی خلاص میشدم 😂

احتمالا ،دوس داره ساده باشی تا کسی نگات نکنه

😐🤷🏻‍♀️
به قول یکی از دوستان راه داشت از دست همین یکی خلاص میشدم 😂احتمالا ،دوس داره ساده باشی تا کسی نگات ن ...

من همین جورشم خوشگلم میترسه با کمی تغییرات دیگه اصلا نپسندمش

خب پس خودت بهتر می دونی ولش کن ،خودت درگیر حرفاش نکن 😁

خودش میدونه حساسم زود ناراحت میشم نباید میگفت

عزیزم ی چرتی از دهنش پرید تو خودتو ناراحت نکن

آخه چندین باره تکرار کرده