2777
2789
تا دراز کشدم دو دیقه بعد بیهوش شدم😂😂عمل بینی داشتم خیلی ذوق داشتمذوق و خوشحالیم اونقد زیاد بود است ...

چ خوب 

منم بینی دارم ولی من اولین بارمه اتاق عمل میرم فکرکنم استرس بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂منم ابتدایی بودم چنان گریه میکردم به زور نگه میداشتن آزمایش بگیرن ازم😂

حالا تو خوب بچه بودی من چی بگم خرس گنده شدم برا خودم و اینطور میترسم😆😂

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

حالا تو خوب بچه بودی من چی بگم خرس گنده شدم برا خودم و اینطور میترسم😆😂

😂😂 من دیگه خجالت میکشم مجبورم بشینم تحمل کنم تا تموم شه😂💔

زایمان کردی خیلی میترسیدی؟

😂😂 من دیگه خجالت میکشم مجبورم بشینم تحمل کنم تا تموم شه😂💔زایمان کردی خیلی میترسیدی؟

اره بابا چقدر از ترس گریه کردم کم مونده بود وصیت نامه بنویسم 😆ولی اون قدرا هم ترسناک نبود و به دیدنن دخترم می ارزید😁😊

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

😂💔خداحفظش کنه😍❤

ممنونم عزیزم♥️ولی بیا رو ویژگی های مثبتمون مانور بدیم این ترس کوچولو هیچی از ارزش های ما کم نمیکنه👌😁♥️

ممنونم عزیزم♥️ولی بیا رو ویژگی های مثبتمون مانور بدیم این ترس کوچولو هیچی از ارزش های ما کم نمیکنه👌 ...

اره والا تازه اینم همه میترسن دیگه مگه فقط ماییم😁 فقط اونا به روی خودشون نمیارن😂💔

اره والا تازه اینم همه میترسن دیگه مگه فقط ماییم😁 فقط اونا به روی خودشون نمیارن😂💔

دقیقا ما هم بیا بگیم مثلا خیلی شجاعیمو نمی‌ترسیم 👌😆

اره👌من الان ۲ روز دیگه ازمایش خون باید بدم دارم تمرین میکنم تو دستم که دردش از این که بدتر نیست😂😂

از امشب هر ۱ ساعت با خودت ۳ بار تکرار کن من شجاعم و از ازمایش نمی‌ترسم😁