اینجوری همش لجبازی نیست؟ با محبت درست نمیشن؟ واسه خاطر خدا محبت کنید نه همسراتون ک اگر کاری انجام ندادن ناراحتتون کنه.
این حرفهام شاید ب مزاج خیلیها خوش نیاد. اما من امتحانش کردم. و یقین دارم ب حرفهام.
همسر منم در حد خودش رفیق باز بود البته نه مسافرت. ک برای من اینم زیاد بود ، همش قبلا با ناراحتی یا غر و... میگفتم درست نمیشد. تفسیر قرآن ک رفتم دیدم روزی دهنده خداست مالک هممون خداست. نباید ناراحت شم من فقط محبتمو کنم رفتار اشتباه دیگران آیینه ماست داره میگه ما همون رفتار رو نسبت ب خدا و اطرافیان دارم خودمو درست کنم تا خود ب خود درست شه. مثلا سر همین رفیق بازی من دوست داشتم فقط من مهم باسه چرا میتونه با رفیقاش خوش باسه با من نه. گفتم طبق سوره حمد من باید ایاک نعبد باشم . منم در قبال خدا همینطور بودم همش ب فکر همسرم بودم دلم خوشی با اونو میخواست نتونستم مشتاقانه وقت برای خدا بزارم. گفتم ی مدت بیخیال رفیق بازیش میشم و ناراحت نمیشدم محبتمو میکردم اون سمت با خدای خودم صحبت میکردم واقعا آرامش داشتم خالصانه البته. الان میبینم در حد ده درصد رسیده.
منم یک زنم، میتونم بهتون بگم وای یعنی چی ، چه معنی میده رفیق بازی و طلاق و بزنش و....
اما واقعا ایمان دارم بدتر میشه اگر زندگیتون میخواید ک بسازید یخورده باید کوتاه هم بیایم حداقلش برای آرامش خودمون.
بازم صاحب اختیارید عزیزم