2821
2789
عنوان

روزمرد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 52 پست
اره 🙁🙁🙁🙁🙁

ای بابا.....

تنش و مشکلات تو همه زندگیا هست....

غصه نخور عزیزم....

درست میشه ب امیدخدا

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
روز مرد برو خونه دوستات بعدشم تو هم با دوستات برو سفر اگر خوبه واسه هر دو طرف خوبه اگرم بده برای همه ...

نمیزاره بادوستام جایی برم. انقد غرور بیخود داره که هیچ‌موقع به رو‌خودش نمیاره

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا..... تنش و مشکلات تو همه زندگیا هست.... غصه نخور عزیزم.... درست میشه ب امیدخدا

اره تو همه زندگیا هس 

من همیشه میگم کاش خودمون ی مشکل داشتیم و براش راحل پیدا میکردیم 

مشکلات ما فقط حرفای مادرشه ک یساعت میره اونجا تا خرخره پر میشه میاد رو اعصاب من 

اخه مرد انقد دهن بین 😬😩

هشدار به زنان ایرانی؛ اگر در روز مرد کوتاهی کنید،بزودی زنان چینی با توقع ناچیز،کم اشتها،زبان کوتاه، ...

بهتر بگو اول بیان زن‌شوهرمن بشن دوروز نشده دق مرگ‌میشن 

اره تو همه زندگیا هس  من همیشه میگم کاش خودمون ی مشکل داشتیم و براش راحل پیدا میکردیم  م ...

ارررره راست میگی عزیزم.خودم گذاشتم جات کاملا درکت کردم.خیلی خیلی مسئله بدیه.

بذار ی تجربه بهت بگم.الان تایپ میکنم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

اینجوری همش لجبازی نیست؟ با محبت درست نمیشن؟ واسه خاطر خدا محبت کنید نه همسراتون ک اگر کاری انجام ندادن ناراحتتون کنه. 

این حرفهام شاید ب مزاج خیلیها خوش نیاد. اما من امتحانش کردم. و یقین دارم ب حرفهام.

همسر منم در حد خودش رفیق باز بود البته نه مسافرت. ک برای من اینم زیاد بود ، همش قبلا با ناراحتی یا غر و... میگفتم درست نمیشد. تفسیر قرآن ک رفتم دیدم روزی دهنده خداست مالک هممون خداست. نباید ناراحت شم من فقط محبتمو کنم رفتار اشتباه دیگران آیینه ماست داره میگه ما همون رفتار رو نسبت ب خدا و اطرافیان دارم خودمو درست کنم تا خود ب خود درست شه. مثلا سر همین رفیق بازی من دوست داشتم فقط من مهم باسه چرا میتونه با رفیقاش خوش باسه با من نه. گفتم طبق سوره حمد من باید ایاک نعبد باشم . منم در قبال خدا همینطور بودم همش ب فکر همسرم بودم دلم خوشی با اونو میخواست نتونستم مشتاقانه وقت برای خدا بزارم. گفتم ی مدت بیخیال رفیق بازیش میشم و ناراحت نمیشدم محبتمو میکردم اون سمت با خدای خودم صحبت میکردم واقعا آرامش داشتم خالصانه البته. الان میبینم در حد ده درصد رسیده. 

منم یک زنم، میتونم بهتون بگم وای یعنی چی ، چه معنی میده رفیق بازی و طلاق و بزنش و.... 

اما واقعا ایمان دارم بدتر میشه اگر زندگیتون میخواید ک بسازید یخورده باید کوتاه هم بیایم حداقلش برای آرامش خودمون.

بازم صاحب اختیارید عزیزم

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
بهتر بگو اول بیان زن‌شوهرمن بشن دوروز نشده دق مرگ‌میشن 

اینحوری که شما گفتی تنهایی بادوستاش رفته مسافرت من بودم اگه شوهرم تنهایی بره اول از همه که نمیزارم اگرم زورم بهش نرسه وقتی بیاد خفش میکنم😁😁😁😁

دل های پاڪ خطا نمے کنند،سادگے میکنند.......سادگے پاڪترین خطای دنیاست.......
اینجوری همش لجبازی نیست؟ با محبت درست نمیشن؟ واسه خاطر خدا محبت کنید نه همسراتون ک اگر کاری انجام ند ...

بخدا ازبس کوتاه اومدم  بهش محبت کردم فکر میکنم منو ادمی فرض کرده که هیچی بارش نیست

من از همتون اوضاعم خرابتره!جمعه تولده همسرمه شنبه ام روز مرد😩😩😩

مثل من شنبه روزمرد یکشنبه تولد شوهرمه ولی دلم ازش پره دوست ندارم حتی بهش تبریک بگم 

🌹پسر گلم همه جا باتوبهشته🌹
بخدا ازبس کوتاه اومدم  بهش محبت کردم فکر میکنم منو ادمی فرض کرده که هیچی بارش نیست

بازم از داخلتون من خبر ندارم.فقط سر همین قضیه گفتم. 

وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ .وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ..... دوست جونا برای سلامتی پسر نازم ی صلوات محبت کنید. میسی. خدا جونم گل پسرمو ب شما سپردم.
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز