2821
2789
عنوان

روزمرد

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 52 پست
اره تو همه زندگیا هس  من همیشه میگم کاش خودمون ی مشکل داشتیم و براش راحل پیدا میکردیم  م ...

ی دختر خاله دارم بسیار بسیار باسیاست!یخوردم شیشه خورده داره.اگه باهاش خوب باشی بهترین دوسته ولی ساز مخالف بزنی چنان بهت زهر میریزه ک نگو.حالا جریان چیه.این دختر خالم اوایلش ک نامزد کرده بود خیلی رابطه اش با خونواده نامزدش خوب بود.با همشون تیریپ رفاقت برداشت.بعد از چندوقت خونواده نامزدش از نظر لباس و حجاب بهش پیله کردن ک یخورده رعایت کن.آخه چاک سینش اش همیشه بیرون بود از رو ساپورتم همه جاش کامل میریخت بیرون.این دختر خالمم سر لج افتاد با اینا.تا زهرشو اینجور ریخت👈بدوووون اینکه ذره ایی از چشم نامزدش بیوفته شروع کرد ب فیلم بازی کردن.اینم بگم پسره بشدت مامانی بود.بشدتا!دختر خالمم هربار میرفت خونشون دنبال این بود ی چیزی بگن بهش بعدش با گریه و مظلوم نمایی و آه و سوز برا پسرِ دردو دل میکرد ک عشقم من ک همه خونوادتو مثه خونواده خودم دوس دارم چرا منو نمیخوان.😢😢😢!!!

ولی اصللاااااا مستقیم جواب مادرشوهرشو نمیداد.فقط باهاشون خوب بود.جلو پسرِ ام اصن بدِ مادرشوهرشو نمیگفت ک خودشو از چشم نامزدش بندازه.فقطططططط مظلوم نمایی و گریه.

انقد انجام داد تا بعد از ۲ سال پسره بخاطرش با کل خونوادش قطع رابطه کرد!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ی دختر خاله دارم بسیار بسیار باسیاست!یخوردم شیشه خورده داره.اگه باهاش خوب باشی بهترین دوسته ولی ساز ...

من ۱۲ساله ازدواج کردم تالا مادرشوهرم هر کاری کرده هیچی بش نگفتم ینی اگه از بدیاش بدم مخت سوت میکشه چقد بی حرمتی ها ب بچه هام کرد شوهرم هر دفعه دید مادرش مقصره گف تو ببخش اون بزرگه خیلی وقتام اعتقاد داره چون بزرگتره هر غلطی کنه حق داره 

تا اینکه دو روز پیش من دوتا گلگی ب مادرش کردم جلو شوهرم خیلی برام سخت بود سکوت کنم 

واقعانم حرفام حق بود 

حالا واسه من رفته تو قیافه ک چرا ب مادرم اونا رو گفتی بزرگتره و فلان منم جوابشو دادم داشت میرفت سرکار گفتم منطق نداشتتو بذا وسط ببین حرفم خیلی غیر منطقیه ک نمیتونی هضمش کنی 

ا

من ۱۲ساله ازدواج کردم تالا مادرشوهرم هر کاری کرده هیچی بش نگفتم ینی اگه از بدیاش بدم مخت سوت میکشه چ ...

عزیزم همینه دیگه‌.چون ب مادرش گلگی کردی بدش اومده.مادرشوهرتم قشنگ پرش کرده.

ببین ۱۲ سال روالت این بوده ولی جواب نداده.اینکارو ک بهت میگم بکن بهت قول میدم همه چی عوض شه‌.

بدترین کار اینه وقتی بدی ببینی (خودت) جوابشونو بدی!!!حتی سیلی ام خوردی(مثاله عزیزم.تو واقعیت این اتفاقا نمی افته!)ب هیچ عنوان جوابشونو ندی.

فقطططط از اون مکان دور شو برو خونه خودت.بعدددد تا تنور داغه شروع کن ب گریه کردن جلو همسرت با نهایت مظلوم بازی.بهش بگو من ک انقد مادرتو دوس دارمو عین مادر خودم برام عزیزِ چرا فلان حرفو بهم زد.من ازش توقع نداشتم.دلمو شکوند😢😢😢چرا مادرت منو نمیخواد😢در آخرم بگو عیب نداره.من مادرتو میبخشم چون دوسش دارم.وقتی شوهرت ببینه چقد متواضعی نازتم میخره.دلداریتم میده.و کم کم بعد از چندبار مطمئن باش ب مادرش شکایت میکنه ک چرا خانوممو ناراحت میکنی!

شما تا میتونی جلو همسرت ب مادرش احترام بذار.براش چایی بریز.مناسبتا کادو بده مادرش.حتما با شوهرت برو کادوشو بخر ک ب چشم همسرت بیاد و باور کنه چقد مادرشو دوس داری.

اینجوری وقتی ناراحتت کرد و تو پیش شوهرت گریه کنی تضمین میدم شوهرت حق مسلمو میده بهت.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
عزیزم همینه دیگه‌.چون ب مادرش گلگی کردی بدش اومده.مادرشوهرتم قشنگ پرش کرده. ببین ۱۲ سال روالت این ب ...

مرسی از راهنماییات عزیزم 

با اینکه واسم خیلی سخته تظاهر کردن (تظاهر ب دوس داشتن مادرش چون ازش متنفرم )

ولی سعی میکنم این راهو هم امتحان کنم امیدوارم نتیجش مثبت باشه 

مرسی از راهنماییات عزیزم  با اینکه واسم خیلی سخته تظاهر کردن (تظاهر ب دوس داشتن مادرش چون ازش ...

اره واقعا سخته! ولی ی روانشناس بهم گفت سلامت روح و روان آدم از همه چی مهمتره و راه رسیدن ب هدف هرچی ک باشه باید انجامش داد.

موقع محبت بهش ب خودت بگو اینکارا برا آرامش و هدف خودمه نه برای تو!

عزیزم بهت قول میدم با انجام اینکارا بعد از چندوقت همسرت حق صددرصدو میده بهت حتی اگه حق با تو نباشه!!!!

موفق باشی عزیزم

😗😗

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز