2777
2789
عنوان

چطوری برم؟

192 بازدید | 8 پست

چطوری از ایستگاه راه اهن تهران برم شاه عبدالعظیم؟ قطار داره ؟یا با تاکسی باید برم

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
با تاکسی یا مترو 

مترو رو کجا سوارشم  ؟

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کناره ایستگاه راه آهن یک مترو هست

ممنون . هزینه اش چه جوریه؟

ممنون . هزینه اش چه جوریه؟

آخرین باری که من بلیط مترو خریدم تک سفره هفتصد تومن بود. نمیدونم گرون شده یا نه، اگر هم شده باشه، اونقدری نیست. متروی راه آهن سوار شو، مترو شهرری پیاده شو. از اونجا احتمالا تاکسی و اتوبوس هست برای شاه عبدالعظیم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
آخرین باری که من بلیط مترو خریدم تک سفره هفتصد تومن بود. نمیدونم گرون شده یا نه، اگر هم شده باشه، او ...

ممنونم.