2821
2789
عنوان

دامپزشکی

454 بازدید | 28 پست

سلام دوستان🩷نظرتون راجع به رشته دامپزشکی چیه؟به نظرتون ارزش داره برم یه شهر دیگه دام بخونم؟ یا همون پرستاری شهر خودمون برم

ممنون میشم اطلاعاتتون رو با من به اشتراک بذارید🙏

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از پرستاری به نظرم خیلی بهتره.البته یکم ابتدا سخت وارد بازار کار میشیو هم اینکه باید از حیوانات نترس ...

پرستاری حقوقش کمه،ولی دامپزشکی بهتره ولی خوب شهری که برای دام قبول بشم رو اصلا دوست ندارم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

پرستاری حقوقش کمه،ولی دامپزشکی بهتره ولی خوب شهری که برای دام قبول بشم رو اصلا دوست ندارم

کدوم شهر؟از کجا میدونی کدوم شهر قبول میشی؟

روز ها گر رفت گو رو باک نیست...تو بمان ای آنکه جز تو پاک نیست...goftino.com/c/JFQXIl

پست قبلیت رو دیدماگه هدفت مهاجرته دامپزشکی شوشتر نزن

شوشتر رو بیخیال شدم کلا، به جز شوشتر نهایت سمنان و گرمسار بیارم که خوشم نمیاد از شهریتش🫠

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

شوشتر رو بیخیال شدم کلا، به جز شوشتر نهایت سمنان و گرمسار بیارم که خوشم نمیاد از شهریتش🫠

گرمسار هم مدرکش معتبر نیست 

کلا دانشگاه آزاد فقط علوم تحقیقات و آزاد کرج 

بقیه اکثرا مدرک معتبری ارائه نمیدن برای مهاجرت 

سمنان که دولتیه خوبه 

گرمسار هم مدرکش معتبر نیست کلا دانشگاه آزاد فقط علوم تحقیقات و آزاد کرج بقیه اکثرا مدرک معتبری ارائه ...

شما دانشجوی دامپزشکی هستی؟

🇮🇷🇮🇷🇮🇷

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش