2777
2789
عنوان

دامپزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 28 پست
راضی هستید از این رشته؟ درآمدش خوبه؟و اینکه خیلی سخته؟

من با علاقه رفتم حتی نسبت به پزشکی تعهدی هم اولویت قرارش دادم

و اینکه بله خیلی سخته هم درساش سخته هم کار عملی سنگین داره

درآمدش هم خب من هنوز دانشجوام و درآمدی ازش ندارم که بخوام نظر بدم ولی در کل درآمدش خیلی متغیره میتونه ماهی 20 تومن باشه میتونه ماهی 200 تومن باشه

📚🩺🐾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با علاقه رفتم حتی نسبت به پزشکی تعهدی هم اولویت قرارش دادمو اینکه بله خیلی سخته هم درساش سخته هم ...

من اصلا نمیدونم چکار کنم، کسی هم نیست درست راهنماییم کنه، کلا علاقه خاصی ندارم نه به پیرا پزشکی ها نه به دام، به حیوانات علاقه ای ندارم و از پرستاری که گزینه دیگم هست هم بدم میاد، من خواهرم پزشکه خیلی حس بدی میگیرم اگه برم پرستاری و به غیر این حقوق پرستاری هم پایینه ولی دام هم احتمالا جاهای پرت و دانشگاه های درجه پایین قبول بشم🥲

من اصلا نمیدونم چکار کنم، کسی هم نیست درست راهنماییم کنه، کلا علاقه خاصی ندارم نه به پیرا پزشکی ها ن ...

ببین دامپزشکی خیلی سخته واقعا باید علاقه داشته باشی

نه صرفا بخاطر یه dr پشت اسمت 

به جرات میتونم بگم شما باید از خواهرت بیشتر درس بخونی 

و اینکه رشته های مربوط به تجربی دانشگاهش فرق نمیکنه کجا باشه 

ولی خب اگه هدفت مهاجرت باشه یه سری از دانشگاه آزاد ها فعلا مدرکشون مورد تایید کشورای دیگه نیست و نمیتونی باهاش مهاجرت کنی

📚🩺🐾

ببین دامپزشکی خیلی سخته واقعا باید علاقه داشته باشینه صرفا بخاطر یه dr پشت اسمت به جرات میتونم بگم ش ...

راستش رو بگم بيشترين دلیلم فقط به خاطر همونdrپشت اسممه🥲

به نظر شما با شرایط من دامپزشکی بزنم بهتره یا پرستاری؟

فردا هم مهلت انتخاب رشتم تموم میشه

راستش رو بگم بيشترين دلیلم فقط به خاطر همونdrپشت اسممه🥲به نظر شما با شرایط من دامپزشکی بزنم بهتره ی ...

آخه اصلا دامپزشکی با پرستاری قابل مقایسه نیست

دوتا دنیای متفاوتن 

واقعا کسی نمیتونه تو این زمینه بهت کمک کنه

خودت در نهایت باید انتخاب کنی 🙂🙂🙂

📚🩺🐾

آخه اصلا دامپزشکی با پرستاری قابل مقایسه نیستدوتا دنیای متفاوتن واقعا کسی نمیتونه تو این زمینه بهت ک ...

بله کاملا درست میگید، خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید و راهنماییم کردید🩷

عزیزم چند سال پشت کنکور بودین؟ اینجوری که شما به هیچکدوم از این دو رشته علاقه ندارین به نظرم هرکدوم ...

دوسال پشت بودم، سال سومم بود امسال، دیگه بیشتر از این نمیتونم بمونم

دوسال پشت بودم، سال سومم بود امسال، دیگه بیشتر از این نمیتونم بمونم

بله واقعا سه سال زیاده؛ اگر هدفتون دکتر بودن هست برین دام چون پرستاری از هدفتون خیلی دوره؛ ولی سعی کنین تو خودتون علاقه ایجاد کنین تا آینده شغلی خوبی داشته باشین🙏🏻

بله واقعا سه سال زیاده؛ اگر هدفتون دکتر بودن هست برین دام چون پرستاری از هدفتون خیلی دوره؛ ولی سعی ک ...

بله درست میفرمایید ممنون از راهنماییتون 🩷

من خیلی تحقیق کردم درمورد دام چون علاقه دارم به این رشته ، اگه از حیوانات بترسیم و ارتباط خوبی نداشته باشیم نمیشه پیشرفت کرد ؛ نهایتا حقوق بخور نمیری که مدرکت رو اجاره بدی یا یسری کارای دیگه.‌‌..

چون شما بخوای نخوای ۷ سال چه با دام بزرگ چه دام کوچیک درگیری

بعد از اون هم بخوای وارد بازارکار بشی دیگه لازمه از جون و دل مایه بذاری‌