2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفتاردرمانی باید ببری 

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

توجه میکنه بهتون؟

یه کاری در حد سن خودش بهش بگی انجام میده؟

با بچه های هم سنش بازی میکنه؟

میتونه با اشاره بگه چی میخواد یه نه؟

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

ولیعصر داره گفتار درمانی تو سعدی وسطم کلی مراکز گفتار درمانی هست

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلیها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتر از اینه که خودت رو زیر چرخهای زندگی مشترک بندازی.

اره بلد میتونه فقط حرف نمیزنه

خب خدا را شکر،چن وقت بزارش مهد روزی یکی دو ساعت تا پیش بچه ها زبونش باز بشه،معمولا ویتامینای بدنشون هم کمه که دیر زبون باز میکنن،انشالله خوب میشه عزیزم نگران نباش

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

گفرار درمانی نیست فقط دکتر مغز و اعصابم میخاد روانپزشک کودک هم میخاد این خراب شده نداره

چرا داره شما نمی شناسی درست تحقیق کن 

دو سال پیش همین مشکلو پسر جاری منم داشت اونام کلی دکتر بردن تا درست شد اون می گفت بردن گفتار درمانی خوب شده من نمیشناسم اما مطمئنم تو زنجان درمان شد

چرا داره شما نمی شناسی درست تحقیق کن دو سال پیش همین مشکلو پسر جاری منم داشت اونام کلی دکتر بردن تا ...

گفتار درمانی بردم گفت ببر روانپزشک کودک کل شهر گشتم یه روانپزشک کودک پیدا نکردم

گفتار درمانی بردم گفت ببر روانپزشک کودک کل شهر گشتم یه روانپزشک کودک پیدا نکردم

عجیبه نمیدونم من رام نیفتاده اما قطعا هست تو گوگل سرچ کن