2777
2789
عنوان

پونزده ملیون بدم برا رنگ مو یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 101 پست

قطعا نه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند!بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند...تو بخند؛گوش بده؛خیره بمان!هیچ مگو...🌝🍂𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا نمیدونم چیکارمیکنن اینهمه میگیرن پول یه بشکه رنگ ودکلره رومیگیرن

عزیزم چرا فک میکنی کار رنگ خیلی آسونه بنده خدا چندین ساعت سر پا میمونه رنگ مو خیلی سخته کلی دقت میخواد 

یکم انصاف داشته باشین یجور حرف میزنید انگار از رو خوشیش میگیره همون موادی که میگین خودش کلی پولشه باید یجور حساب کنه که سودی براش بمونه چندین ساعت سرپا موندنش جبران بشه یا نه؟؟

من که خودمو راحت کردم چند ساله رنگ نمی کنم 

اخه موهام نازک هست خیلی وز میشه

شوهرمم هم گشت ارشاد

همش میگه موهاتو بکن تو 

مشکی هم بیشتر دوست دارم 

البته مال بعضیا بلوند هست بهشون میاد نمیدونم به منم میاد

عزیزم خیابان فرشته وفرمانیه ازاین قبیل جاها کمتر ازاین نمی گیرن که بالام می گیرن

حالا ما الهیه و فرشته زندگی نمی کنیم که بریم اونجا رنگ و لایت کنیم اونا درآمدهای میلیاردی دارند 

بله میرن پنجاه تومن پول رنگ و لایت میدن دو سال پیش یکی به من گفت رفته ترکیه موهاش رو پیش منیر لایت کرده چهارده میلیون اون زمان من با دو و نیم لایت کردم 

والا برای من از اون قشنگ تر بود 😂😂

هر کی داره که نوش جونش بره خرج کنه 

ولی من به شخصه با درآمد پنجاه شصت تومن در ماه این هزینه رو برای موهام نمی کنم تا حالا هم موهام نسوخته همیشه هم خوب دراومده 

نه اصلا چه خبره 

من خودم موهام بلنده از گوگل سرچ میکنم و ترکیب رنگها رو نگاا میکنم میدم پسر و شوهرم برام رنگ مو بزنن  

تو محله مون هم یک آرایشگر خوبه که دو تومن میگیره بهترین رنگ رو میزاره که فقط تو عروسی اقوام‌نزدیک میرم اونجا  کارش حرف نداره