2777
2789
رفیق من کرونا گرفته

علایمش  چطوره   

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه یهو گرفتی احتمالا این انفولانزا جدیدس که من سه هفته پیش گرفتم هنوزم خوب نشدم بدنت کوفته میشه حوصله هیچ کاری نداری سردرد و اخراش هم میشه سرفه های خشک 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

سردرد گوشاش کیپ چشم دردم داره

اها   گوشاش   درد نمیکنه   اخه    دخترم  گلو و گوشش   درد گرفته  با گلوش    سرش   شدیده  میگه   جرا گوشام  درد گرفته  الان دوهفته 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
اها گوشاش درد نمیکنه اخه دخترم گلو و گوشش درد گرفته با گلوش سرش شدیده میگه جرا ...

همه جاش ولی میگ بدترین علائم اینه

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

دکتر تشخیص داده کروناست

شایدم همونه چون کرونا و انفولانزا تقریبا یکی ان منم گرفتم الان دارم کم کم خوب میشم ولی روزای اول انگار سرم زیر آب بود گوشام کیب میشد و خیلی خسته میشدم اصلا نمیتونستم تکون بخورم اخراش تبدیل میشه به سرفه انگار چیزی چسبیده گلو

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

صبح ناشتا یه لیوان آب سیب بده تموم

واقعا     مرسی  عزیزم