برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه یهو گرفتی احتمالا این انفولانزا جدیدس که من سه هفته پیش گرفتم هنوزم خوب نشدم بدنت کوفته میشه حوصله هیچ کاری نداری سردرد و اخراش هم میشه سرفه های خشک
اها گوشاش درد نمیکنه اخه دخترم گلو و گوشش درد گرفته با گلوش سرش شدیده میگه جرا گوشام درد گرفته الان دوهفته
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
شایدم همونه چون کرونا و انفولانزا تقریبا یکی ان منم گرفتم الان دارم کم کم خوب میشم ولی روزای اول انگار سرم زیر آب بود گوشام کیب میشد و خیلی خسته میشدم اصلا نمیتونستم تکون بخورم اخراش تبدیل میشه به سرفه انگار چیزی چسبیده گلو