2777
2789
عنوان

این سایبری های اینستا از کجا میان

49 بازدید | 3 پست

کی بهشون پول میده چقدر حرومزادن

امروز یکهو یاد الهه حسین نژاد افتادم همونی که توسط راننده اسنپ کشته شد

زیر کامنتاش حداقل ۱۰ تا سایبری دیدم که میگفتن بدرک مرد چرا باید هنوز به یادش باشیم 

یکی میگفت مگه سگ کیه😐😐

امیدوارم اونایی که این اکانتارو گذاشتن خدا خوب واسشون جبران کنه تا برای چندرغاز پول گوه های گنده نخورن

همچنان امیدوار

این ک خوبه من بیو اینستام روگذاشتم غرورروازخدایی اموختم که سالهاست شیطان رونبخشیده اقایکی بهم گیر داد همین الان باید پاکش کنی داستانی داشتم کلی فحشش دادم وبلاکش کردم

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایاشکرت💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من رفته بودم بازار یه خانومی با شوهرش بچه ی تقریبا چهارسالش رو گم کرده بود جیغ می زد گلوش پاره شده بود صداش در نمی اومد بعد یه مرده داشت ادای اونو در میاوارد😑😑😑فکر کن چقدر..... 

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

2790
2778
2791
2779
2792