2777
2789

ما همه امون دوست مشترک بودیم

خیلی خوش میگذروندیم اکیپی 

بعد من بعد چند وقت فهمیدم برادرش فوت کرده 

درجریان سرطان داداش بودم ۶ ماه قبل جلسه اول شیمی درمانیش بود همه امون رفتیم  با دست گل عیادتش که بهش روحیه بدیم

فهمیدم فوت شده 

دوستم با قبر داداش جوونش عکس گذاشته پروفایلش 

دوست دارم بمیرم وقتی پروفایلش میبینم

بعد مشکل اینجاست دیروز کنارش بودم من گریه میکردم 

اون یه قطر اشکم نمیریخت

۲ ۳ هفته است فوت شده

میگفت فقط دارم با مشروب خودمو خفه میکنم که بگذره 

مشکل معده پیدا کرده

براش تراپیست پیدا کنم ؟ داره خودشو نابود میکنه 

گریه نمیکنه چرا 

بی حس شده

فقط دستمال میداد دست من  بهم دلداری میداد که زندگی مزخرفه 

میگفت  اعصابتو خراب نکن و عذر خواهی میکرد😭

این صحنه از جلو چشمام پاک نمیشه که حتی گریه نمیکرد

💔💔💔💔💔💔

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستت دیگه زندگی براش بی‌معنی شده داغ دیده میدونه چی میگم دیگه هیچ چیز آرومش نمیکنه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ای بابا خدا بیامرزتش 

اونم بی حس شده و شوک زیادی بهش وارد شده پیشش باش و مواظبش باش دمت گرم 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

حتماااا ببرش پیش تراپیست .بایددد گریه کنه .شوک بهش وارد شده .الان گریه نکنه بعدها مثل من میشه .حناقق میگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو