2821
2789
بعضی ها کلاس و تو بد حجابی میدونی آیا درسته؟!

نه. خووم به شخصه تعداده زیادی از افراده چادری و محجبه دیدم که خیلی باکلاس و محترم بودن. 

برای با کلاس بودن باید سطح دانشه خودتو ببری بالا. به جا حرف بزنی . لباسات آراسته و مرتب باشه. از رفتارای به اصطلاح خاله زنکی دورشد. عزت نفسه فرد بالا باشه. و به موقع لبخند زد و فرد باید مقداری جدی باشه. باید آرام و متین حرف زد . صاف نشست و اگر به یه زبانه خارجی هم تسلط داشته باشی خوبه. کتاب زیاد خونده باشی 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی کن...... همونجور که هستی...... در قید کلاس نباش چون برای دیگرانه..... مرتب و خوب باش برا خودت و مطابق حس و اخلاقیات و افکارت نه طبق سلیقه عمومی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

شايدم بيكلاس نباشه يه خانوم خيلى مهمتره

بوى عرق

بوى دهن

موهاى ژوليده  و چرب 

خنده بلند بلند دهن باز عين گاو

ناخناى كثيف

ابروهاى نامرتب 

دندوناى زرد

سيبيل

لباس زير كهنه 

لباس اتو نكشيده و كثيف

جوراب سوراخ و كهنه

بدن شيو نشده

شالاپ شلوب غذا

هورت نوشيدنى

صداى بلند حرف زدن

اطلاعات عمومى در حد اقدس خانوم

كتاب چيست

و غيره 

اينا رو يه خانوم نباشه يه جوارايى باكلاسه

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂

با كلاس بودن يه نتيجه كلي  هستش از؛ 

ادب و فرهنگ

معلومات

تميز و اراسته بودن

هيچ كدوم از اينها رو نميشه اداش رو دراورد

خانواده و محيط و نوع تربيت پدر و مادر خيلي خيلي موثره و بعد از اون مطالعه مطالعه مطالعه

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
2825
2823
2791
2779
2792