راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
فيلم پايان باز ببين متحير و آشفته شو،قهوه تلخ بخور😷،آهنگ صداى چكش گوش كن،مخالف باش با هر موضوعى😑،به افق خيره شو آه بكش،برا همه متاسف باش،غذاى مورد علاقت سالاد سزار باشه،فقط سر درد داشته باش😏
آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
اصلا. من به منش آدم ها بیشتر اهمیت میدم. متاسفانه این دید هست.
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
بچه ها من خیلی زود هیجانی میشم و ذوق میکنم بعضی وقت ها این اتفاق توی جمع خونوادگی و دوستانه میوفته بعدش کلی حرص میخورم از رفتاره خودم 😔😳😔😳اینم برای یه خانوم بی کلاسی محسوب میشه یه خانومه باوقار اینکارا نمیکنه😭
پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...