2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فيلم پايان باز ببين متحير و آشفته شو،قهوه تلخ بخور😷،آهنگ صداى چكش گوش كن،مخالف باش با هر موضوعى😑،به افق خيره شو آه بكش،برا همه متاسف باش،غذاى مورد علاقت سالاد سزار باشه،فقط سر درد داشته باش😏

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
بعضی ها کلاس و تو بد حجابی میدونی آیا درسته؟!

اصلا. من به منش آدم ها بیشتر اهمیت میدم. متاسفانه این دید هست.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بچه ها من خیلی زود هیجانی میشم و ذوق میکنم بعضی وقت ها این اتفاق توی جمع خونوادگی و دوستانه میوفته بعدش کلی حرص میخورم از رفتاره خودم 😔😳😔😳اینم برای یه خانوم بی کلاسی محسوب میشه یه خانومه باوقار اینکارا نمیکنه😭

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
فيلم پايان باز ببين متحير و آشفته شو،قهوه تلخ بخور😷،آهنگ صداى چكش گوش كن،مخالف باش با هر موضوعى😑،ب ...

من دلم نمیخواد ادا در بیارم فقط میخوام بدونم تو این دنیا کوفتی میشه بدون پول با کلاس بود

همه اینایی که گفتی پول میخواد پس آدم پولدار باکلاس

کدومش پول میخوااااد؟ ناخن‌های خودتو بهش برس سوهان بکش یه دست ، دندوناتو مسواک بزن ، ابرهاتو مرتب کن ، لباساتو تمیز و ست شده بپوش ، کفشتو واکس بزن ، به پوست صورتت ماسک خونگی بزن ، آب زیاد بخور ، پیاده روی کن ، کتاب بخون اطلاعاتت بره بالا 

چه پولی میخواست؟

بچه ها من خیلی زود هیجانی میشم و ذوق میکنم بعضی وقت ها این اتفاق توی جمع خونوادگی و دوستانه میوفته ب ...

همین که خودت باشی و نخوای ادا در بیاری کافیه ، باکلاس بودن به معنای خشک بودن نیس

من دلم نمیخواد ادا در بیارم فقط میخوام بدونم تو این دنیا کوفتی میشه بدون پول با کلاس بود

واقعى واقعى اگه ميپرسى به نظرم خودت باش فقط

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
بچه ها من خیلی زود هیجانی میشم و ذوق میکنم بعضی وقت ها این اتفاق توی جمع خونوادگی و دوستانه میوفته ب ...

آدم های صاف و ساده اینجوری ان با دل پاک ولی تو جامعه قدر این جور آدم ها  را  نمیدونن  فی احترامی هم شاید بکنن

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز