2777
2789
عنوان

رفتار شما با مادر شوهری ک

154 بازدید | 14 پست

جریان از این قراره 

خاله من بعد طلاق با آقایی ازدواج کرد ک یه دختر داشت 

ولی اولش صحبت کردن مادرشوهر بچه رو نگه داره هر ماه مبلغی بهش همسرش پول بده 

الان وضع شوهر خالم خوب نیست همه چک هاش برگشت خورده رفتن تو قرض 

پنج میلیون و نیم برا مدرسه دختره میخان 

خالم زنگ زده نداریم شما حساب کنید ما کم کم بدیم ب شما 

به خالم فوش داده،گفته میرم مادرش میارم طبقه بالای خونه ام زندگی کنه 

خالم میگه گفتم بگیر برا شوهرت بیار زندگی کنید 

شوهره هم پشت خالم هست 

هر ماه خرجی ۸میلیون میدن 

هر مسافرتی بچه رو میبرن 

مادرشوهره کل تابستون میره روستا باغش دختر خالم نگه میداره 

بعد خرجی بچه رو پدرش بیمه کرده ،تمام وسایل مدرسه لباس مهمونی لباس خونگی به عهده همسرشه 

الان خالم قهر کرده اومده خونه ما،میگه من دیگه پیش مادرش نمیمونم ،طبقه پایین مادرشوهرشه 

منم میگم وقتی شوهرت پشت توئه چرا اومدی؟

میگه دیگه روانم خسته شده 

خودشم یه دختر ۹ساله داره 

شما بودین چیکار میکردین؟

میخای بهش کمک کنم زندگیش خراب نشه پیشنهادی دارین بدین لطفا

شوهرشم فعلا سرکاره نمیدونه خانومش اومده قهر 

برگرده خونه ش به اونا هم محل نده‌.ازدواج با مرد بچه دار همینه مخارج بچه با پدرشه دیگه.تنها اشتباهش  رفتن تو ساختمون با مادرشوهر بوده از اونجا برن زندگیشون ارامش میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرستش بره خونشون حمایت شوهره رو داره اگ قهر‌کنه و خونه و زندگیشو ول کنه مادرشوهرش دستش بازه و هی اذ ...

میگه یک ماهه اوضاع همینه میخام چندروزی اعصابم آروم بشه

مادر شوهره داره وخرج نمیکنه؟!دختره چندسالشه؟!رابطه دخترش بازن باباخوبه.چراخالت قبول نمیکنه اونم بیاد ...

آره خوبه،حتی جمع خونوادگی دختر میاره 

میگه به شوهرم میگه از این خونه برو منم بچه رو نگه دارم 

وقتی مادرشوهره پرش میکنه بچه اذیت میکنه

مادر شوهره داره وخرج نمیکنه؟!دختره چندسالشه؟!رابطه دخترش بازن باباخوبه.چراخالت قبول نمیکنه اونم بیاد ...

آره مادرشوهره به اونیکه پسرش گفته خرج یکی از بچه هات با منه ،امسال ۳۰میلیون داده برا مهدش 

ولی خالم قسم میخوره بجون بچه اش به من و بچه ام هیچ کمکی نمیکنه

بنظرم خالت بچه روبیاره پیش خودش اینجوری دردسرشم کمه.دیکه نیازی نیس پول بده مادرشوهره.هرجی نیازباشه خودش خرج میکنه.بهترم هست.به مادرشوهرشم بگه اگه واسه تنهایت میخوای پیشت باشه خب خرجشم بده دیگه .یاهم میبریم باخودمون زندکی کنه..بچه شده وسیله پول کندنش

آره مادرشوهره به اونیکه پسرش گفته خرج یکی از بچه هات با منه ،امسال ۳۰میلیون داده برا مهدش ولی خالم ق ...

وا عجب عجوزه ای.بچه خودش نمیبینه مادربزرگه داره فرق میذاره..تاوقتی بچه اونجاباشه پای مادرشوهره وسط زندکی خالته.

وا عجب عجوزه ای.بچه خودش نمیبینه مادربزرگه داره فرق میذاره..تاوقتی بچه اونجاباشه پای مادرشوهره وسط ز ...

آره به دختر و پسرش کمک میکنه به همه هم میگه از سهیلا یعنی خالم قائم کنید نگید بهش،این بچه هم میاد میگه