2777
2789
عنوان

حرفای شوهر توی عصبانیت

572 بازدید | 33 پست

سلام خوبید

خیلی به کمک احتیاج دارم 

مادرم تهران هست و منم شهرستان خواهرم همین شهر ازدواج کرده فعلا خونه مادرم اینا تو شهرستان هستم نامزدیم رسم اینجا اینکه وقتی نامزدی باید یا مرد بره خونه پدر خانومش یا عروس خونه مادر شوهر مادرم بخاطر من گفت بیریم خونشون اشتباه کردم موندم میدونم نامزدم داره خونه می‌سازه یکی دوماه دیگه تمومه من تو این یک سال تمام تلاشم کردم همسر خوبی باشم و عروس خوبی اولاش کم میرفتم خونشون بعد نمیدونم چی شد که یکم زود زود رفتیم هفته ای ۳ بار یا برای ناهار یا شام همسرم خیلی دوسم داره ولی من فکرام خیلی بهم ریختس به جزئیات فکر میکنم یه خواهر شوهر بزرگ و یک کوچیک دارم ۱۰ سالشه خیلی بی ادبه همیشه منو اذیت میکنه منم میترسم کاری کنم ناراحت بشه ولی همسرم میگه رو نده بهش مگه میشه یه چند روز پیش یه حرف زشتی زد از دهنم در رفت گفتم بی حیا یه قشقره ای به پاکرد که نگو معذرت خواهی کردم بد تر شد انگار پشت سرم به نامزدم گفته چرا زنت گفته به خواهرت بی حیا 😭😭😭😭

چون نامزدم کارش دائم نیست در هفته دو بار نمیره سرکار و حتما باید بریم ناهار خونه اونا من دوست ندارم ولی بخاطر نامزدم میریم

اینا به کنار من یکم اضافه وزن دارم 

و خیلی سردرد بیشتر وقتها نمیتونم جلو دهنم بگیرم 

دیروز رفته بودیم ناهار من شب قبلش دل درد داشتم بعد فلافل درست کرده بودم رفتیم که خونشون نامزدم یه چیزی پرسید برای دل درد خوبه مادرش فکر کرد اون دل درد داره مادرش ته  لیوان یکم دلستر ریخت نامزدم چون خیلی سرد بود مال خودش ریخت برای من مادرش بهش گفت واسش بده چاق میشه من از اولم نمیخواستم بخورم گذاشتم سر سفره گفتم دستتون درد نکنه من نمی‌خورم بعد که نامزدم رفت آشپز خونه بهم گفت واسش آوردم دلش درد میکرد حس کردم چون شب قبلش گفت به نامزدم فلافل بخوری دل در میشی یه چیز برات درست کنم

چیشد؟ من ک نفهمیدم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تقصیر خودته که میری.چاقو که رو گلوت نزاشتن همش میگی به خاطر نامزدم رفتم.فکر کنم خودتم خوشت میاد که میری.یکم واسه خودت ارزش قائل شو نرو علتش هم به شوهرت بگو بزار حساب کار دستشون بیاد

خیلی جمله بندیت بده نفهمیدم اصلا 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

بعدش منم یکم ناراحت شدم همیشه خدا برای بچه هاش جای گوشت بهتر میزاره برای من سینه برای اونا رون همش نارحت میشدم خب دست خودم نبود بعد رفتیم خونه یکم گریه کردم نامزدم خیلی دعوام کرد گفت تو روانی دیونه ای اون این حرفو نزد اینا شبش سنگ توالت گرفته بود یه جوری بود که اون سولاخ های فلشتاین دیده می‌شد من گفتم جرم میگیره سخته پاک کردنش 

من هیچ وقت جلو مادر سوتی ندادم هیچ وقت بی احترامی نکردم همیشه دهنم بستم بعد مادرش گیرداده بود که خوبه فلان اینا منم از دهن وامونده در رفت گفتم اون سخته پاک کردنش من نمیتونم علی خوش باید تمیز کنه😭😭😭😭😭😭

مادرش عصبی شد وظیفه زن تمیز کردن اگه زن مریضی باشه مرد باید خدمتکار بگیره خودش نباید کاری کنه اینا بعد گفت نمیدونم باید تیرک بگیرین نامزدم خیلی خسیسه خوب میدونستم نمیگیره من سرم درد می‌کرد اصلا فکر نکردم به حرفم گفتم نمیگیره من می‌شناسمش انقدر مادرش ناراحت شدددددددددد الان نامزدم میگفت مادرم گفته حتما زنت خیلی اذیتت میکنه 

تروخدا کمکم کنیددددددد

نامزدم کلی دعوا کردم میگه هرروز تو داری ادا میریزی همش گریه میکنی میگه عجب بدبختی هستی میگه لیاقت ندازی زندگی کنی

مادرم همیشه خدا هوامونو داشت حتی وانت بابام بدون اینکه بابام بفهمه داده به ما گفته ما خریدیم گوشت مردمان مادر من تامین میکنه ولی مادر اون یک بار نگفته آیا برنج دارین آیا گوشت دارین چی میخورین من تو این یک سال خیلی اذیت شدم ولی جیبم در نیومد شاید یک ما تخم مرغ نخوردم شاید ناهار نخورده باشم  شاید میوه درماه یک بار چنتا دونه قابل شمارش خورده باشم ولی علی اینارو درک نمیکنه من ۶ ماه سردرد دارم ولی هیچ کس منو دکتر نبوده دو ساعته دارم گریه میکنم تروخدا راهنماییم کنید 

من خیلی زود گریم میگیره چیکار کنم؟

چیکار کنم به نامزدم غر نزنم؟

چجوری همسر خوبی باشم؟

چجوری سکوت کنم؟

تروخداااا کمکم کنید من هیچ کس ندارم که باهاش حرف بزنم کمکم کنه شما بگید چیکار کنم 

نامزدم یکم روی خانوادش حساسه ولی خیلی منو دوست داره 

میگه آنقدری که با من خوبه با کسی نبوده 

خواهرش تاحالا خنده هاشو ندیده ولی من هرروز میبینم ولی وقتی عصبی میشه از استرس حالت تهوع بهم بدست میده 

نامزدم از ۱۰ سالگی خودش کار کرده پول پس‌انداز کرده خیلی پسر خوبیه ولی من چیکار کنمممممم تروخدااااا کمکم کنید