2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالات قلمچی سخت تره

من بعد کلی تحقیق دیروز رفتم ماز ثبت نام کردم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

قیمتش چقدره ماز؟

15تا دیروز14بود از امروز شده15ولی قلمچی11

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

قیمتش چقدره ماز؟

اگه میتونی برو ماز خیلی خوبه پشیمون نمیشی هدفت چیه؟ 

اها ببخشید واسه تمام خدماتش هزینش اینقدره یعنی هم کلاسا و مشاوره و ازمون ؟

بله ولی اگه ازمون رو حضوری ندی سه میلیون کم میشه پولش ولی مجازی اصلا به درد نمیخوره اون سه میلیون مال ازمونو چاپ دفترچه و رزرو صندلی دانشگاه برای ازمون و...  هست اما مجازی بدی اون سه میلیون کم میشه به نفعته حضوری رو بدی

اگه میتونی برو ماز خیلی خوبه پشیمون نمیشی هدفت چیه؟

من اخه سطحم پایینه اگه سوالا سخت باشن نمیتونم بنویسم واسه همین میخوام از سوالای استاندار اول شروع کنم.ولی هزینشم زیاده ماز من فکر میکردم ماز ارزون تر از قلمچیه

من اخه سطحم پایینه اگه سوالا سخت باشن نمیتونم بنویسم واسه همین میخوام از سوالای استاندار اول شروع کن ...

منم سطحم پایینه این دهمو یازدهم رو با کمک دوستام همشو پاس شدم ولی امسال تصمیم گرفتم بخونم

من اخه سطحم پایینه اگه سوالا سخت باشن نمیتونم بنویسم واسه همین میخوام از سوالای استاندار اول شروع کن ...

تا اخر هزینش همینه مثلا جزوه بدن نمیگن فلان هزار پول واریز کن تت اخر همون پوله

اها ببخشید شما پایه چندمید؟

12م امسال تو چی