2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار داشتین

203 بازدید | 25 پست

سلام دوستان من دکترم شنبه معاینه ام کرده بود گفت 3 سانت دهانه رحمت باز شده ولی خودم ک چیزی متوجه نشدم ، قراره فردا بستریم کنه و با آمپول فشار بچه رو به دنیا بیاره ، کسی تو زایمان طبیعی آمپول فشار گرفته؟ چقدر طول میکشه با آمپول فشار بچه به دنیا بیاد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طول که زیاد نمی کشه، ولی فکر کنم باید تا هفت سانت باز شه تا آمپول فشار رو بزنن. سه سانت کمه، اون وقت آمپول زیاد هم به بچه فشار میاره. به نظرم اگه شرایطشو داری سزارین کن.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

یکی از خواهرام و زنداداشم حالشون خوب بود 

اما ی خواهر دیگه ام مسمومیت بارداری داشت دکتر نفهمیده بود بهش آمپول فشار زد نزدیک بود بمیره چهار روز بستری شد

ببین مسمومیت نداری خدای نکرده  

💚🌱

واقعا؟؟ من آخه خودم میخوام طبیعی زایمان کنم نمیخوام برم سزارین

خب احتمالا طبیعی زایمان می‌کنی .چن الآنم میگی س سانت باز شده تا فردا هم دو سانت شده از پنج شیش دیگه راحت با آمپول میشع

طول که زیاد نمی کشه، ولی فکر کنم باید تا هفت سانت باز شه تا آمپول فشار رو بزنن. سه سانت کمه، اون وقت ...

خواهر من خودم میخوام طبیعی زایمان کنم وگرنه از اول وقت سزارین میگرفتم . فقط چون دردی ندارم و معاینه ام هم شنبه بوده تاالان فک کنم 4.5 سانت شدم

مال شما چقدر طول کشید؟

زایمان اولم ۴۱ هفته و ۳ روز بودم که هیچ علائمی از زایمان نداشتم پزشکم ترجیح داد ۳ روز صبر کنم اما به اصرار مامای همراهم بستری شدم، ساعت ۷ صبح فکر کنم آمپول فشار وصل کردن 

من ساعت ۷و ۱۰ دیقه شب زایمان کردم

واسه بچه دومم کیسه آبم پاره شد، ساعت ۱۰یا ۱۱ شب آمپول فشار زدن ساعت ۹ صبح زایمان کردم

من داشتم 

کیسه ابم پاره شد و از بخت بدم یه دکتر عمومی، طبقه بالای خونه من مطب داشت گفت نرو بیمارستان تا ببینیم چی میشه؟ 

نگو کیسه اب بیشترش خالی شده بود،  دکترها گفتند همون جا باید میومدی و امپول فشار بهم زدند ولی وضعیتم خوب نبود چون جنین در وضعیت بدی بود،  پاره گی رحم پیدا کردم،  نقشه م ببندم سر همین زایمان ولی دکتر اجازه نداد گفت چهل روز بعد بیا تا خوب شی

خواهر من خودم میخوام طبیعی زایمان کنم وگرنه از اول وقت سزارین میگرفتم . فقط چون دردی ندارم و معاینه ...

منم خودم می خواستم و با آمپول فشار طبیعی زایمان کردم. اما با اینکه اواخر زایمان آمپول ها رو زدن، بچه تو شرایط سختی بود وقتی به دنیا اومد. میخوام بگم اگه پیشرفت زایمانت تا این اندازه کُنده، اصرار به طبیعی می تونه خدای نکرده برای بچه ضرر داشته باشه.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸