2777
2789
عنوان

پسراا بگید

357 بازدید | 45 پست

اگ یه پسر بفهمه پارتنرش یا کسی ک دوسش داره و بهش حس داره قبلن تو رابطه بوده(رل داشته)و یسری اتفاقا بینشون افتاده. دختره رو ترک میکنه؟ ینی بیخیالش میشه و میگه نمیخامت؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا ازدواج دیگه نمخادش مگر اینکه چقدر دختره رو دوست داشته باشه شاید بعد ۴ یا ۵ سال بگیره شایدم کلا نگیره 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

پسرا خوابن 🤣

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

دروغ میگین بخدا

چقد راحت قسم خدا رو میخوری خانم!

نه دروغم چیه

وقتی خودم همچین تجربه ای رو داشتم چرا باید برا اون بدبدونم برا خودم نه؟

مگ اون موقع ب من تعهدی داشته فک میکرده باهمون طرف میمونه نشده!

مث خودم

من همچین رابطه ای رو داشتم هردومونم گذشته ی همو میدونستیم هیچیم پیش نیومد بینمون بخاطرش.کات کردنمونم علتش ی چیز خیلی متفاوتی از این موضوع بود و ربطی نداشت وگرنه قطعا ب ازدواجم میرسید.

ولی چشماش از همه ی دنیا قشنگ تره🧶