2777
2789
عنوان

پسراا بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 45 پست
چون فکره اینکه یکی بهش دست زده عذاب میده برم چون دوسش دارم اذیت

مرسی که صادق بودی 😂😂😂 همین نظر و دارن اکثر پسرا

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اومدم سایت که صادقانه نظر بدم

دمت گرم امیر علی

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

پسرا بعد ۱۴۷ اکس وقتی بفهمن دختره قبلا فقط با یکی حرف زده بهش میگن خراب فرزندم 🤌🏻

ببین اکس من با من رل بود بجز من با سه نفر دیگه هم بوده ، بعد کاتمون هم رل زد با یکی دیگه بعد به من گفت خراب بودی ولت کردم

خب ینی نذاریم بفهمن و بهشون نگیم؟مثلن اگ طرف بفهمه قبلن ینفرو خیلیی دوسش داشتم و هنوزم اثراتش هست، خ ...

نگا اینکه ازش مخفی کنی و بهش نگی بالاخره میفهمه و وقتی خودش بفهمه خیلی بدتر میشه 

و اینم که قبلا یکیو خیلی دوست داشتی و هنوزم اثراتش هست بنظرم نباید تو رابطه میرفتی وقتی هنوز قبلی رو فراموش نکردی 

هرچی