2777
2789

خودش رو با من مقایسه میکنه و یکم حتی میخواست من رو کم نشون بده نسبت به بقیه یا بگه از من بهتره

حس بدیه فک کنم بینمون احساس رقابتی داره

تو جمع خیلی از من تعریف میشد همیشه و خیلی با هم که بیرون میریم پسرا میان تا پیشنهاد بدن و اینا

یه مدته گاهی یه کارایی میکنه یا حرفایی میزنه حس میکنم حسادت میکنه و میترسم یموقع دوستیمون خراب شه از این حس  من خیلی همیشه از دوستام تعریف میکنم تا این حالت پیش نیاد و قبلا چن تا از دوستیام بابت حسادت از بین رفته 

قضاوتم نکنید خیلی خسته بودم حوصله نداشتم فک کنم با ادبیات دیگه ای براتون بنویسم میدونم واره ی حسادت خوب نیست تو دوستی ولی متاسفانه فک کنم داره پیش میاد

نمیخوام این دوستم رو اینجوری از دست بدم 

چیکار کنم؟

تینا tt

متاسفانه تعداد ادمای حسود خیلی زیاده

منم الان نزدیک ترین دوستم حسود هست خودشم اصرار داره دوستی رو ادامه بده بعدم حرص بخوره 

بعد وقتی دیگه حسادتش میزنه بالا از ماتریکس خارج میشه یه حرفایی میزنه که منو تا سر حد جنون عصبی میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی هات رو براش تعریف نکن و از مشکلات بگو ، ذهنش آروم شه

اخه کرم هم دارن هی نشستن چرتکه میندازن از ادم قیمت میپرسن 

موهاتو چند دادی رنگ کردی

کفشتو چند خریدی 

کجا سفر رفتی 

چی خریدی چند خریدی

چرا اینو عوض نمیکنی عوض میکنی دق مرگ میشه

اگه حسادت میکنه همین بهتر که دوستیتون از هم بپاشه. دوست حسود دوست نیست دشمنه.

اینطور نیست

خیلی دوست خوبی بوده خیلی اوقات نمیتونم اونارو زیر سؤال ببرم فقط واسه اینا

تینا tt

اخه کرم هم دارن هی نشستن چرتکه میندازن از ادم قیمت میپرسن موهاتو چند دادی رنگ کردیکفشتو چند خریدی کج ...

پس یه مدت کلا کاری نکن پیشش

مثلا وقتی میدکنی دوستت هست همون لباس ها کفش های قدیمی رو پیشش بپوش ..

کم کم باید رابطه ت رو کمتر کنی چون انسان حسود هم به تو هم به خودش آسیب میزنه

این اگه بمونه ضررش از وقتی که نیست بیشتره ولش کن بابا برو با ادمای جدید

دوست خیلی خوبه بوده تو خیلی چیزا 

نمیشه اینجوری گفت راجع بهش به هیچ عنوان 

فقط ترسیدم نکنه از سر حسادت باشه و رابطه خراب بشه

تینا tt

پس یه مدت کلا کاری نکن پیششمثلا وقتی میدکنی دوستت هست همون لباس ها کفش های قدیمی رو پیشش بپوش ..کم ک ...

بعد انقدر انرژی منفی و حسادتش زیاد هست که سریع چشم میزنه ادمو

من زیاد درگیر این چیزا نیستم ولی بارها دیدم خوشی هام یا یه چیزاییمو چشم زده تا مدتها بدبیاری داشتم یا دیگه اتفاق خوب واسم نمی افتاد

ببین تجربه ۲۵سال میخوام برات بگم دوست بدردت نمیخوره مخصوصا اینجور دوستا اندازه موهای سرت دوس داشتم از همشونم رکب خوردم نزدیک ترینش دختر خالم بود غریبه ترینش دوستی بود که ۱۲سال دوستم بود اخرشم با دوس پسرم ازدواج کرد اینو بهت بگم دوست بدردت نمیخوره اولو اخر یکم سر باشی حسوده داشتهاتم ازت میگیره سعی کن این ادمارم از زندگیت حذف کنی تو حذف کنی بهتر از اینه یه رکبی بخوری و حذف بشی