2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شاید اندازه اون نتونی ولی باز میتونی ی حسایی داشته باشی یا یکم عاشق شی؟

منکه بعداز چندسال نتونستم کسی رو دوست داشته باشه، کسایی بودن اومدن توزندگیم، ولی واقعا تلاش کردم ولی حسی بوجود نیومد، ومن مجبورم رد کنم، این بخاطر اینه که هم واقعا طرفمو دوست داشتم، هم اینکه ممکنه بخاطر آسیب هست که دیدم. 

ولی خیلی دوسش داشتم، زندگیم با اون مثل قصه ها بود، غیرازاون هیچکس به چشمم نمیومد، خلاصه اینکه بااون حالم خیلی خوب بود، میخوام اینو بگم هرچی حست عمیقتر، خالص تر، فراموشی دشوارتر وشاید... ــ

منکه بعداز چندسال نتونستم کسی رو دوست داشته باشه، کسایی بودن اومدن توزندگیم، ولی واقعا تلاش کردم ولی ...

هعییی 

میشه اگ میتونی تاپیک قبلیمو بخونی و بگی من باعث شدم نخادتم یا اون از اول نمیخاسته؟

یطرفه باشه چی؟ مثلن پسره دختره رو نخاد

خیلی راحت فراموش میکنی دوست من میگفت میمرم فقط همون میخام ی سال خوردی باهم بودن میگفت کسی جاشو نمیگیره الان ازدواج کرده بهترین زندگی

دختر داییم عشقشون دو طرفه بود نذاشتن ازدواج کرد اونم راضیییی

هعییی میشه اگ میتونی تاپیک قبلیمو بخونی و بگی من باعث شدم نخادتم یا اون از اول نمیخاسته؟

نه عزیزم مشکل ازتو نبود، خودش بیشعور تشریف داشتن، این ادم ارزش پیگیری و ناراحتیو نداره وقتی بلاکت کرد یعنی هنوز بچه هست میدونی بلاک کردن به نظر من یه توهینه، ومن باشم دیگه هیچ کاری بهش ندارم حتی بهش فکرم نمیکنم، حتی اگه بیاد التماس کنه 

شما فقط ازش خوشت میومد حالا که متوجه شدی چه جور ادمیه بیخیالش 

هعییی میشه اگ میتونی تاپیک قبلیمو بخونی و بگی من باعث شدم نخادتم یا اون از اول نمیخاسته؟

وکمتر پسری هست که وقتی علاقه تو ابراز میکنی این رفتارو ازش سر نزنه، فکر میکنن حالا من چه تحفه ایم که یه نفر دوسم داره 😳روانین نمیشه کاریشون کرد

نه عزیزم مشکل ازتو نبود، خودش بیشعور تشریف داشتن، این ادم ارزش پیگیری و ناراحتیو نداره وقتی بلاکت کر ...

ینی دلیل نخایتن کراشم بابت قضیه اوکی شدنم با اون پسره و اتفاقایی ک افتاد و ب گوش کراشم رسید نیست؟ 

ینی کلن من باعث نشدم ‌ک نخادتم؟

ینی دلیل نخایتن کراشم بابت قضیه اوکی شدنم با اون پسره و اتفاقایی ک افتاد و ب گوش کراشم رسید نیست؟ ین ...

اصلا به هیچ وجه، خودتو ناراحت نکن لیاقت احساس قشنگتو نداشت  باورکن برا درگرمیت نمیگم