2777
2789
عنوان

ناباروری

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 26 پست
من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد بدتر شد خودم میوم و تنبلی تخمدان و یردی رحم داشتن منتها این طبیب شما ...

ببین عزیزم ایشون کانال دارن درسته؟

ولی این آقا کانال ندارن و دارن دارو تجویز می کنن پول داروهاشونو میگیرن داروهاشونم قرصیه خیلی ها حوصله جوشوندن و این کارا رو ندارن.

یکی از دوستان من اون هفته رفت ۴  ۵ تومن بیشتر نشد ولی یه سریا که مشکلاتشون بیشتره ممکنه گرونتر بشه.

یکی از دوستام هم رفت پیرسون و داروهاشم خرید ولی با توصیه های آقای دکتر و کارایی که گفته بود خود به خود بچه دار شد و تموم داروها رو برگردوند. خودش میگفت دستش برام برکت داشت و البته لطف خدا و امام زمان در درجه اول.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم خود درمانی تو خونه کردم و نتیجه نگرفتم تا پیش ایشون رفتم و طبعم و درست کرد و فهمید رحمم بیش از اندازه گرمه و نطفه رو میسوزونه بعد از سه ماه خوردن داروهاش باردار شدم. همه داروهاشم طب اسلامیه و دستورات اهل بیت.

به نظرم باید اول خود درمانی کرد اگر شدی بادار که شدی اگر نشدی بری پیش یه دکتر حاذق.

ان شاء الله مشکلات همه دوستان امیرالمؤمنین حل بشه.

بعد این هزینه در برابر هزینه های آی یو آی و آی وی اف چیزی نیست.

ببین عزیزم ایشون کانال دارن درسته؟ولی این آقا کانال ندارن و دارن دارو تجویز می کنن پول داروهاشونو می ...

بله عزیزم آقای دیگه هم میشناسم دارو میدن از قضا دارو هاش قرصی و از نظر من بین طبیب ها میشه گفت ایشون نخبه هستن منتها بازم این همه هزینه نمیگیرن کجا امام زمان انقد راضی میشه انقد از مریض پول بگیری 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نه اون نیستاسمش باروری و رحم سالمه

آها

من که بعد از تنهامسیرآرامش به هیچ چیز دیگه اعتقاد ندارم انقد این کانال کامله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بله عزیزم آقای دیگه هم میشناسم دارو میدن از قضا دارو هاش قرصی و از نظر من بین طبیب ها میشه گفت ایشون ...

بله درسته طبیبایی می شناسم که یک سوم ایشون پول میگیرن ولی وقتی داروهاشون اثر نمی کنه چه فایده؟

یکی از دوستای خودم وقتی رفت پیشش بعد از اینکه ویزیت شد بهم زنگ زد گفت خیلی داروهاش گرون بود ولی آقای دکتر گفت استفاده کن اگه راضی بودی بعد پولشو بزن. چون اونم خیلی دوا دکتر کرده بود آقای دکتر بهش اینطوری گفت. اولش با تردید شروع کرد بعد گفت هر گرونی بی علت نیس من خیلی داروی طب اسلامی خورده بودم ولی هیچ کدوم کم خونی و بقیه مشکلات من رو برطرف نکرد الا داروهای این آقا. 

الان اونم عین من شده آب میخوره ازش می پرسه و هر روز مشتری می فرسته براش.

اون زمانی که همه زمستانه میخریدن ۱۰ تومن ایشون میداد ۲۵ تومن می پرسیدیم چرا میگفت باید مصطکی زمستانه رومی اصل باشه مصطکی ایرانی فایده نداره اثر نمیکنه و همینم بود یه سریا رفتن سمت زمستانه ارزون ولی دوباره برگشتن طرفش و گفتن اونا اثر نکرد ولی زمستانه شما چیز دیگه ایه. مصطکی اصل روم اون زمان کیلویی ۵ میلیون بود معلومه که باید زمستانه رو ۲۵ میداد.

حالا صلاح مملکت خویش خسروان دانند. ایشون مشتریای خودشو داره.

پیاز درمانی هم امتحان کن عالیه تو گوگل سرچ کن خیلی‌ها باردار شدن

بله این روش هم عالیه چون طبع پیاز گرم و تره و حجم اسپرم را زیاد و جهشش رو زیادتر میکنه.

امام صادق فرمودن پیاز رو با روغن زیتون سرخ کنید و بعد تخم مرغ رو تو اون پیاز بپزید. این هم اثرات فوق العاده ای داره. خوردن پیاز با هر غذایی خوبه.

بله درسته طبیبایی می شناسم که یک سوم ایشون پول میگیرن ولی وقتی داروهاشون اثر نمی کنه چه فایده؟یکی از ...

عزیزم ایشون پول علمشو میگیره و این گناه نیست ولی گناه اینه که طبیب اهل روایت باشی و پرهیزات ندی و همون اول کار دارو بدی این یک 

دوما هر گرونی لزوما کیفیت نیست و هر ارزونی بی کیفیت نیست  

آقای داداشیان که تو بابل هستن واقعا دارو هاشون با کیفیت با ترکیبات قوی خاص خودشونه ولی واقعا من این همه اصرار هم نمیکنم کسی بره سراغش چون میگم باید اول تغذیه و طبع رو خودمون بشناسیم تا بتونیم بهتر درمان کنیم نه طبیب