2777
2789
عنوان

ناباروری

176 بازدید | 26 پست

سلام رفقای عزیز

من ۹ سال بچه دار نشدم هزار تا دکتر رفتم مرکز ناباروری رفتم فایده ای نداشت آخرش رفتم پیش یه متخصص طب اسلامی. طبعم و درست کرد و داروهای باروری به خودم و همسرم داد. الان ۳ تا بچه دارم. دارو برای تنبلی تخمدان داشت که مثل ساعت عمل میکرد. اگه عقب مینداختی بارداری حتمی بود.

هر کی رو فرستادم پیشش نتیجه گرفت. این شمارشه:

۰۹۹۲۵۰۶۲۳۱۷    

سرش شلوغه نوبتش ۲ ماه ولی تو واتساپ و ایتا پیام بدی بگی از طرف صادقی فر کارتونو زود راه می ندازه. تاکید میکنم فقط پیام از طریق واتساپ و ایتا زنگ بزنی جواب نمیده.

ولی اینم بگم رنج قیمت درست کردن طبع و بارداری با همدیگه۱۲ تا ۲۸ میلیونه. اگه مشکلی با هزینه هاش دارین پیشش نرین چون خودش به اندازه کافی مشتری از آمریکا و آلمان و لندن و سوئد و کشورهای غربی و عربی داره که وقت سر خاروندن نداره.

راستی اینم بهتون بگم که داروهاش همش قرصیه و جوشوندنی نیست که حالت از خوردنش به هم بخوره و حوصلت نکشه که بجوشونید. به خاطر همین یه مقدار گرونه داروهاش. 

واقعا اگه میخوای درمان بشی و چن تا فسقلی خوشگل پیدا کنی پیشش برو وگرنه وقت آقای دکتر رو نگیرین. 

و اینم بگم دستش شفاس من هر کی رو برای هر بیماری ای پیشش فرستادم نتیجه گرفته. تشخیصش خیلی خوبه. تخصصش در زمینه همه بیماریها عالیه. برید خودتون امتحان کنید. من خودم آب می خورم ازش می پرسم😄 ولی خدایی وقتشو الکی نگیرید. یا علی مدد.

اصلا لازم نیست این همه هزینه کنن با ۴۰۰تومن خودشون میتونن همه اینا رو رفع کنن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیواره ماها که هر کی بهمون میرسه دست میذاره رو نقطه ضعفمونو میخواد تیغ‌مون بزنه

من تایید یا رد نمی کنم تبلیغ دوستمونو اما میشناسم کانالی که خودم باهاش باردار شدم

رایگانه چون مذهبی طرف

طب سنتیه و پزشکی رو هم قبول داره

خیلی ها هم نتیجه گرفتن 

اصلا لازم نیست این همه هزینه کنن با ۴۰۰تومن خودشون میتونن همه اینا رو رفع کنن

عزیزم شما مشکل خاصی نداشتی یه سریا هستن میوم فیبروم پولیپ این چیزا دارن همسرشون ضعیفه همه این ها رو باید در نظر بگیریم.

الان یه جاهایی میری طب سنتی فقط میگن گرمیجات بخورین این باعث میشه نطفه بسوزه. اگر رحم زیادی گرم باشه نطفه مرد رو میسوزونه باید طبع رو معتدل کرد نه سرد و نه زیادی گرم 

میشه ادرس کانالشو بدی؟من زیاد دنبال این چیزا رفتم دیگه خسته شدم🥹🥹

شمام غصه نخور چند ساله ازدواج کردی؟

یه چیزی بهت بگم من حالم خیلی بد بود به بچه فکر میکردم معدم میریخت به هم. شده بودم پوست و استخون بعد دیدم فقط خودم میتونم به خودم کمک کنم. هر وقت میرفتم تو فاز بچه به خودم می گفتم ما خوشبختیم بچه میخوایم چی کار؟

و اینکه توسل به امام زمان رو فراموش نکن. این خیلی مهمه 

منم به این خاطر این پستو گذاشتم عزیزان که از طرف من پیام میدادن به آقای دکتر بعد هزینه رو که میدیدن ادامه نمیدادن آقای دکتر گفتن وقت من گرفته میشه این پست رو گذاشتم که هر کس میره پیششون با چشم باز بره    

عزیزم شما مشکل خاصی نداشتی یه سریا هستن میوم فیبروم پولیپ این چیزا دارن همسرشون ضعیفه همه این ها رو ...

من همسرم واریکوسل داشت عمل کرد بدتر شد 

خودم میوم و تنبلی تخمدان و یردی رحم داشتن منتها این طبیب شما پولکیه من که معتقدم ارزش نداره 

وقتی این آقای حسینی کمک میکنه همه اینا رو خودت تو خونه درمان کنی 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیواره ماها که هر کی بهمون میرسه دست میذاره رو نقطه ضعفمونو میخواد تیغ‌مون بزنه

دقیقا این پول خیلی زیاده من خودم با خود درمانی باردار شدم باورت میشه یک ماه قبل آی وی اف؟؟

من تایید یا رد نمی کنم تبلیغ دوستمونو اما میشناسم کانالی که خودم باهاش باردار شدمرایگانه چون مذهبی ط ...

تنها مسیر آرامش و میگی؟