سلام رفقای عزیز
من ۹ سال بچه دار نشدم هزار تا دکتر رفتم مرکز ناباروری رفتم فایده ای نداشت آخرش رفتم پیش یه متخصص طب اسلامی. طبعم و درست کرد و داروهای باروری به خودم و همسرم داد. الان ۳ تا بچه دارم. دارو برای تنبلی تخمدان داشت که مثل ساعت عمل میکرد. اگه عقب مینداختی بارداری حتمی بود.
هر کی رو فرستادم پیشش نتیجه گرفت. این شمارشه:
۰۹۹۲۵۰۶۲۳۱۷
سرش شلوغه نوبتش ۲ ماه ولی تو واتساپ و ایتا پیام بدی بگی از طرف صادقی فر کارتونو زود راه می ندازه. تاکید میکنم فقط پیام از طریق واتساپ و ایتا زنگ بزنی جواب نمیده.
ولی اینم بگم رنج قیمت درست کردن طبع و بارداری با همدیگه۱۲ تا ۲۸ میلیونه. اگه مشکلی با هزینه هاش دارین پیشش نرین چون خودش به اندازه کافی مشتری از آمریکا و آلمان و لندن و سوئد و کشورهای غربی و عربی داره که وقت سر خاروندن نداره.
راستی اینم بهتون بگم که داروهاش همش قرصیه و جوشوندنی نیست که حالت از خوردنش به هم بخوره و حوصلت نکشه که بجوشونید. به خاطر همین یه مقدار گرونه داروهاش.
واقعا اگه میخوای درمان بشی و چن تا فسقلی خوشگل پیدا کنی پیشش برو وگرنه وقت آقای دکتر رو نگیرین.
و اینم بگم دستش شفاس من هر کی رو برای هر بیماری ای پیشش فرستادم نتیجه گرفته. تشخیصش خیلی خوبه. تخصصش در زمینه همه بیماریها عالیه. برید خودتون امتحان کنید. من خودم آب می خورم ازش می پرسم😄 ولی خدایی وقتشو الکی نگیرید. یا علی مدد.