yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 عنوان ختم صلوات هدیه به شهید پلارک 108 بازدید | 17 پست ۲۰۰۰ تا هست برای بهبودی یه بیمار که مرگ مغزی شده هر کی هر چی در توانش هست میخونه مرسییی اعلام کنید هر کس خوند من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1404/06/16 | 23:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5519 ۲ تا میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 ۱۰۰ مرسی عزیزم😘😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 ۲ تا مرسی عزیزم😘😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 ۱۰۰ مرسی عزیزم😘😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6989 عزیزم نمی خوام ناراحتت کنم ولی مگه نمیگی مرگ مغزی پس چرا برای بهبودیش می خوای دعا کنی من جات بودم برای آرامش بیمار و اطرافیانش دعا می کردم خیلی خیلی ببخشید بخدا قصد ناراحت کردن ندارم خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 عزیزم نمی خوام ناراحتت کنم ولی مگه نمیگی مرگ مغزی پس چرا برای بهبودیش می خوای دعا کنی من جات بودم بر ... امید میدیم به اطرافیانش عزیزم و یه سری علائم داره که نشون میده نسبت به روز قبل بهتره حالش ولی هوشیاریش پایینه من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
نرگسی۶۸۹۰ عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 6989 امید میدیم به اطرافیانش عزیزم و یه سری علائم داره که نشون میده نسبت به روز قبل بهتره حالش ولی هوشیار ... ان شاء الله که بهبود پیدا کنه به هر حال تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 ان شاء الله که بهبود پیدا کنه به هر حال تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته ان شاءالله عزیزم التماس دعا من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5519 عزیزم نمی خوام ناراحتت کنم ولی مگه نمیگی مرگ مغزی پس چرا برای بهبودیش می خوای دعا کنی من جات بودم بر ... اگه بهم نپرید!میدونم با اسی هستید ولی ما افرادی داشتیم که از مرگ برگشتن و...مرگ مغزی پیش مرگ واقعی اصلا حرفی برا گفتن داره؟؟؟من خودم پرستار هستم فرق هر دو رو کاملا میدونم. میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
سیب۱۳ عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 8450 100تا صلوات سهم منان شا الله بهبودی حاصل بشه قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دخمل_مامان،بابا عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 5519 مرسی عزیزم😘😘 برو سجده کن ۳ بار بگو یا الله یا رباه و یا سیداه تو مفاتیح هست میگه ۳ یار این جمله رو بگو خدا میگه لبیک بنده من میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7700 100تا صلوات سهم منان شا الله بهبودی حاصل بشه ممنونم عزیزم😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)