2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 61 پست
اخه شوهرم پشت گوش میندازه...منم میترسم مخصوصا اینکه اتلیه,گیرمون نیاد    

پس عین شوهرمنه😧 منکه بیشتر کارهارو خودم کردم فقط واسه قرارداد با زوور شوهرمو بردم همش پشت گوش مینداخت

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
انشالله گیر میاد سعی کن زود بگیری شوهر منم پشت گوش می انداخت من رزرو کردم آتلیه رو الان هم خونه کابی ...

اووووف واسه کابینت زوده؟؟ن گلم ی کار کن زودتر درست کنه ک جهازتو زودتر بچینی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اووووف واسه کابینت زوده؟؟ن گلم ی کار کن زودتر درست کنه ک جهازتو زودتر بچینی

آره منم میگم دیروز که گفت بعد سیزده یه روزه درست میکنن توکل بخدا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اره گلم فقط توکل بخدا ایشالا همه چی عااالی پیش بره

انشالله عزیزم عروسیهامون بهترین میشه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اخه شوهرم پشت گوش میندازه...منم میترسم مخصوصا اینکه اتلیه,گیرمون نیاد    

چقدر خونسردین شما😯 من از ۵ماه قبل لباس و ارایشگاه و تالار و اتلیه وقت گرفتم😑 همون موقع هم که رفتم تالار تاریخی که میخواستم رزرو کرده بودن😕

خداجونم شکرت😍
چقدر خونسردین شما😯 من از ۵ماه قبل لباس و ارایشگاه و تالار و اتلیه وقت گرفتم😑 همون موقع هم که رفتم ...

من ارایشگا و لباس و تالار رزرو کردیم اما کارت و اتلیه رو نرفتیم دنبالش  

انشالله گیر میاد سعی کن زود بگیری شوهر منم پشت گوش می انداخت من رزرو کردم آتلیه رو الان هم خونه کابی ...

وای عزیزم من جای تو استرس گرفتم😥 

من موقع عروسیم همش حرص میخوردم نکنه کارا عقب بمونه ...همش به شوهرم گوشزد میکردم خونه باید یه ماه قبل عروسی اماده باشه برم بچینم اخرم دو روز مونده به عروسی هول هولکی وسیله هامو بردم😟 هرچی حساس تر باشی بدتر میشه

خداجونم شکرت😍
باشه گلم خودتو اذیت نکن عشقم

اگر اینستا داری برو پیج شبنم نظیف خیلی مدل عروس داره عزیزم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اگر اینستا داری برو پیج شبنم نظیف خیلی مدل عروس داره عزیزم

فدات آهنگ انتخاب کردی و اس ورودت و رقصا میشه اسمها رو بگی

فدات آهنگ انتخاب کردی و اس ورودت و رقصا میشه اسمها رو بگی

واسه ورودم اهنگ لیلی ومجنون اومدن

رقص دونفرمون اهنگ کی بهتر از تو از عارف

رقص تانگو هنوز اهنگ انتخاب نکردم😢