عزیزم اگر واقعا قصدش جدیه چرا تو این یکسوال پا پیش نذاشته یا حداقل میگفتی خانواده ها با هم در ارتباط باشند
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
من ۱۸ اون ۲۰ وخورده ایخونواده اون میدونن من کلی بامامانم حرف زدم بازم قانع نمیشه میگه بش بگو برای از ...
پسره شغلش چیه ؟
نمیدونم چی بگم والا
کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔
خو تا هدفی نداری ؟ مثلا اینکه شاغل بشی مستقل بشی بعدش به ازدواج فکر کنی ؟ ...بنظر منم واست هنوز زوده من خودم ۱۸ سالگیم دنیام و تفکرم با بیست سالگیم خیلی متفاوت بود حالا منی که همیشه سعی کردم مثل یک دختر پخته رفتار. کنم