2777
2789
عنوان

جاری های نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 41 پست
آره بابا نه من کل طایفه رو بیچاره کرده که دست بزنید به من لک می‌افتمخدا به دختر سبزه تند بهش داده حت ...

پس کلا رد داده روانی!بگو بدبخت...پوست سفید و سیاه چیه باید آدم تو سرش عقل داشته باشه که تو ظاهرا نداری!

حالا من برای رضای خدا داشته هامو هیچوقت به رخش نکشیدم

اما احساس میکنم گاهی باید جوابشو میدادم

البته خدا همیشه جوابشو داده

ولی این اختلافاتی که میندازه نگرانم می‌کنه

الان پسرم گاهی احساس میکنه سرکار رفتن من شاید حقش تضییع شده.نوجوانه دیگه تحت تاثیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یا به پسرم گفته مامانت سرش شلوغه کاری داشتی با من مشورت کن

احتمالا این سرکار رفتن و حقوق من رومخشه

البته یکبار بهش گفتم عزیز من

من سالها بچه  ازسه ماهه بغل کردم رفتم دانشگاه و....الآنم پنج صبح بیدارم ....تو تخت خوابیدی الآنم تا ظهر خوابی خب باید تفاوت باشه

بهش بگو شوهرت از اینکه حد و حدود خودت رو در جمع نمیدونی طلاق باید بده !چطور نداده تا الان؟...

این خوبه.

ولی می‌دونی چیه 

اون سلیطس

مادر شوهرم همیشه به بقیه میگه چیزی نگید تو جمع غریبه ها آبرومون رو‌نبره

ولی یکی دیگه ازجاریام حسابی از پیش برمیاد

منم باید بعد سالهای زیاد حرکت بزنم

اون ک  میسوزه .پوست و اینا مهم نیست .ولی پسرم خط قرمزمه ....یکی اینو بگه ..یا مخش رو بخواد شستشو بده ..قطع ارتباط میکنم .خیلی کم رنگ میکنم،ر حد مجلس ختم یا عروسی اینا  ..وقتایی ک اوتا خونه مادر همسرتون باشن ،شما نرید ...یه وقت هایی برید که اونا نیستند ..حسودی یک طرف ،این دشمنی میکنه ..پسرتون هم نوجونه ..بشینید با پدرش ،با هم باهاش صحبت کنید ک طرف مثلا زن عمو شیطنت میکنه و خوبی ما رو نمیخواد ..توجیحش کنید ...

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
اون ک میسوزه .پوست و اینا مهم نیست .ولی پسرم خط قرمزمه ....یکی اینو بگه ..یا مخش رو بخواد شستشو بده ...

درست حق با شماست

ما اصلا توی شهر دیگه ای زندگی میکنیم متاسفانه همون تایم کم که می‌ریم اذیت می‌کنه .در مورد پسرم متاسفانه نمی‌دونم چرا آنقدر تاثیر می‌ذاره

توی مجازی و....

مثلاً برای پسرم سقف اینترنت گذاشتیم اون بیشعوری گاهی شارژ یا اینترنت میخوره براش می‌فرسته

خودش بیشعوره قطعا جنجال وآبرو ریزی می‌کنه ولی به برادر شوهرم باید بگم جمش کنه

واقعا بیشعوری درمان نداره انگار

نمیدونستم سفید بودن آپشن هست بخدا...خدایا شکرت...الان باید خیلی خوشحال باشم!عجب جاری خری داری.تو مخش ...

ما رفتیم یه جا می‌خواستیم ماشین بخریم ،گفتن ببرید مکانیک چک کنه ایراد نداشت اوکی کنیم.اقا مکانیک ایراد گرفت به ماشین صاحب ماشین اینقدر حرصش گرفته بود برگشت گفت بریم پیش یه مکانیک دیگه این حالیش نیست ،با اون شکم گنده ش معلوم چقدر سطحش پایینه و فلان.فکر کرد ما تاییدش میکنیم ،خودش طاهرش بد نبود.آقا منم گفتم چرا توهین میکنین به ظاهر طرف ،حالا چون حرفش باب میل شما نبوده دلیل نمیشه توهین کنین مگه ظاهرش دست خودشه؟ دیگه خیلی شد لال شد.کلا بدم میاد از آدمایی که به ظاهر دیگران توهین میکنن.مگه دست ماهاست ظاهرمون اخه