2777
2789
عنوان

جاری های نفهم

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 41 پست
از حسادت زیادشونهشما بگو شوهرتون از اینکه یه مفت خور بی ریخت گوریل کینه دار افریته تو خونش خسته نشده

یا بگو حرف شما جوابی نداره خودتون ی جوابی پیدا کنید چون خیلی پیگیر زندگی من هستین

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تمرین نیاز ندارم اون‌موقعه احساس میکنم نباید جواب بدم ولی امشب چیزهایی شنیدم می‌خوام جوابشو بدمشوهرم ...

خوب گفته 

چرا نمیگی 

منم حوصله جر و بحث ندارم ولی پاش بیوفته حرفای خدشه دار زیاد میزنن

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

تمرین نیاز ندارم اون‌موقعه احساس میکنم نباید جواب بدم ولی امشب چیزهایی شنیدم می‌خوام جوابشو بدمشوهرم ...

بهترین جوابه 

حتما بگو

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

بهش بگو الان همه دارن خرج میکنن برنز بشن البته ادمای سطح پایین رنگ پوست براشون ملاکه

یا بگید چرا باید این حرف رو بزنه مگه اپشن بحساب میاد؟

مگه مثل بقیه ام جز رنگ‌پوستش هیچ اپشنی نداشته باشم

ولی بی توجه باشی بهتره این همینجوریش داره میسوزه از جایگاهت

لیزرکن سفید شو منم تو فکرش هستم البته اگ سلیقه ای منو داری

ببین من پوستمو دوست دارم چون همه میگن تو از اون قشنگتری اون فقط سفیده اما اجرا صورتش معمولیه

بگو شوهرم براش فرهنگ و تحصیلات و اخلاق خیلی مهمتره!

چقدر جالب بود دقیقا ویژگی‌های من و جاریمو گفتی. دقیقا.

با این تفاوت که جاری من بیشعور نیست و نمیخواد رقابت کنه.البته ما هیچ رفت‌وآمدی نداریم شاید اینم بی‌تاثیر نباشه.

حالا چند وقت پیش. قاتحه یکی از نزدیکان بود زنداداشش منو نمی‌شناخت گفته بود اون خانمه چه قدر به دل میشینه کیه

از اون روز با من سر سنگینه

خدا خودش حالشو گرفت

میبینه من اهل خاله زنک بازی نیستم داره از طریق پسرم دعوا راه میندازه

مثلاً به پسرم میگه مامانت می‌ره سرکار نمی‌رسه به شماغذای خوب بده چقدر لاغر شدی و....

نمیدونستم سفید بودن آپشن هست بخدا...خدایا شکرت...الان باید خیلی خوشحال باشم!عجب جاری خری داری.تو مخش ریدن...حسادت نمیره بدبخت!بگو خداروشکر من با تلاشم تونستم حسادت شمارو تحریک کنم که بابت یه چیزی که دست من نبوده و دست خداوند بوده بهم تیکه بندازید...مگه اینجا آفریقاست..منم برده ی سیاه پوستم؟!‌‌‌‌....البته بگما سوزشش خیلی قابل مشاهده هست....این برای خودش بده...معلومه حالش خیلی ناجوره بنده ی خدا.تنها آپشنش سفیدی که بخوره تو سرش والا من تو کل خاندان بلوری ترین آدمم تا همین الان نمیدونستم باعث افتخاره!برم از فردا دوتا جاری سبزه ام رو بچزونم!...طرف رسما خوله...به دل نگیر اصلا ...

یا بدون مشورت من و شوهرم پسرمو تحریک کردن بیا شهر ما درس بخون و...شوهرم ناراحت شد گفت چرا بچه نوجوان رو الکی حرف میزنید مگه پدر مادر ندارن

برگشته به پسر گفته مادرت نمی‌خواد تو نزدیک خانواده پدرت باشی

نمیدونستم سفید بودن آپشن هست بخدا...خدایا شکرت...الان باید خیلی خوشحال باشم!عجب جاری خری داری.تو مخش ...

آره بابا نه من کل طایفه رو بیچاره کرده که دست بزنید به من لک می‌افتم

خدا به دختر سبزه تند بهش داده حتی به اونم رحم نمیکنه