2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر عالی که اینقدر شهامت داشتی ازش بگذری ... حالتو درک میکنم من سه ماه بیتاب بودم اما صلاحم جدایی بود .... کاملا میفهممت بیا بغلم ... اگر میتونی پیش یک مشاور برو تا زودتر از سوگواری خلاص بشیم و حالت خوب بشه 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

چقدر عالی که اینقدر شهامت داشتی ازش بگذری ... حالتو درک میکنم من سه ماه بیتاب بودم اما صلاحم جدایی ب ...

😭😭😭میدونی دارم آتیش میگیرم از اینکه همه جا اون مقصر بود من میرفتم جلو انگار ذزه ای براش مهم نبود فقط من تلاش میکردم

😭😭ممنونم خوشبخت باشی

مرسی عزیزم.

شما هم دعا کن خدا به  مامانم لیلا و داداشم علیرضا و خودم آرزو عمر طولانی با سلامتی و خوشبختی بده.و من و مامانم و داداشم رو همیشه این دنیا و اون دنیا کنار هم نگه داره.

و قبض روح من و مامانم و داداشم رو باهم بکنه 

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

😭😭😭میدونی دارم آتیش میگیرم از اینکه همه جا اون مقصر بود من میرفتم جلو انگار ذزه ای براش مهم نبود ...

من کاملا درکت میکنم دقیقا رابطه ما هم همین بود اما شب آخری دلم رو شکوند ... نگران نباش تاوانش رو میبینه... هر شب از دستش خون گریه میکردم 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

تا الان بابام مخالف بود الان فهمیدم حق داشته😭😭

آفرین، الهی شکر که خودت فهمیدی بابات حق داشته. 

هزار ماشالا که دختر فهمیده ای هستی خوشبخت میشی مطمئنم فقط طاقت داشته باش دو هفته دیگه همه چیزو فراموش میکنی. 

تو این مدت با خودت مهربون باش خودت رو سرگرم کن سعی کن با تنهائیت حال کنی 

عزیزم طبیعیه این حالی که داری، اگر غیر این بود عجیب بود،

اوقات زیادی از طول روزت باهاش میگذشت و الان اون زمان خالی شده، 

کتاب بخون و فیلم ببین و اون زمان رو به شکل دیگه پر کن با فعالیت هایی که دوست داری

من پیشنهاد دادم و شماره فرستادم اگر شرایط داری از مشاور خوب یا کوچ هنر درمانی کمک بگیری باهاش حرف بزنی یا بهت تمرین بده انجام بدی و به خودشناسی برسی. این زمان رو باید جایگزین کنی با فعالیت های دیگه که در جهت رشد خودت باشه.

سلام نازگلم

خوبی عزیز دلم

بمیرم برا قلبت

بیا بغلم عزیز دلم🫂🫂

هروقت خواهر یا همصحبت یا دوست خواستی من هستم

شمارمم بخوای برات میذارم خصوصی خواستی پیام بفرست

عزیز دلم نبینم ناراحتی،بخدا من عشقی رو پشت سر گذاشتم کە بەحد جنون رسیدە بودم،انقدر بهش فکر میکردم کە حتی وقتی میخوابیدم خوابشو میدیدم،ولی مثل تو یەروز زدم بەسیم آخر و اون دندون لقو کشیدم،نمیدونی چی بسرم اومد،ولی هرجوری بود تموم کردم و نذاشتم کل عمرمو بایە آدم بی خاصیت زجر بکشم

میخوام بگم درستە سختە برای تو هم،ولی واقعا وقتی میبینی تلاشهات برای رابطەت یکطرفەس،تموم کردن بهترین کارە

من دلم نیومد سطح مالی و اجتماعی رو دلیل بیارم برای ادامە ندادن،گفتم خودش کور نیست ،میبینە 

ولی دیدم کە غیر از اینا واقعا برای قلب و‌وجود تو،اونجوری کە شایستەت هست،احترام و ارزش قائل نیست، و من‌چقدر افتخار میکنم بە عقل و‌شعور تو کە خیلی از سنت بیشتر بهرەمندی🫂❤️

صبح میشە این شب، باز میشە این‌در....

مواظب خودت باش خوشگلم

سلام نازگلمخوبی عزیز دلمبمیرم برا قلبتبیا بغلم عزیز دلم🫂🫂هروقت خواهر یا همصحبت یا دوست خواستی من ه ...

وای عزیزدلم چقدر پیامای بعضیاتون دلگرم کنندس اصلا باورم نمیشم آدمای مهربونی مثل شما وجود دارن 

درست میگی خیلی سخت میگذره اما مطمئنن میگذره 

چشم عزیزم برات درخواست دوستی میفرستم 😘😘عاشقتم