2777
2789
عنوان

یکساله عقد کردیم ویه مشکلی داریم

2129 بازدید | 93 پست

تاپیک قبلی بااین عنوان رو‌گفتم پاک کنن چون پربازدیدشده بود ترسیدم 

شما تاپیک قبلی فکرکردید من ادم کنترل گریهستم که وقتی به همسرم میکم بعد از یکسال یکبار منم باهات بیام ایرانخودرو منم یکساله منتظر اون ماشینم میگه نه 

بحث زیاد میکنه توهین میکنه یچیزو‌کش‌میده هرحرف منو ساز مخالف میزنه و‌لحث‌میکنه میکه پول توی بانک دارم گفتم یبارمن باهات بیام بانک باز گفت نه مگه ۱۸سالمه تو بیای  پس چرا قبل ازدواج میگفت هرچی دارم برای توعه ؟چراحرفاش ضد ونقیضه درمورد ثبت نام‌ماشین و هیچ‌مدرکی ‌ازثبت نام نشونم نداد میکم یه مدرکی‌چیزی نشونم بده میگه اگ‌شک‌داری چرابامن حرف میزنی بروطلاق بگیر من کنترلگر میستم من فقط خیلی شک دارم ب این قضیه ها و خسته شدم انتظار داشتم یه ماشین مدل پایین هم شده تهیه کنه تاباهم وقت بگذرونیم چقدر بااسنپ بریم و بیایم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هدفت از خواسته هاتو بگو بهش

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

به نظر من حق داری آدمی که کاری نکرده باشه ترسی نداره

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خودت دوست داری همسرت کنترل کنی سخت گیری کنی؟؟

عزیزم کنترل چیه میکن ۱۴ماهه منتظر ماشین ثبت نامی هستیم هربار بایه دروغ این چهارده ماه روپیجوند 

ماشین شرط قبل عقد ما بود برامون مهم بود قول داده الان زیرش زده

اگه فقط تعارف میزد میگفت باشه بیا من نمیرفتم خودم منو ب شک انداخته

ببین اصولا تجسس تو کار مردا نتیجه وحشتناکی داره نمیدونم چی بهت بگم اما اول هدفت و از عملت مشخص کن بعد قدم بردار چون ایشون مشکوکه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2790
2778
2791
2779
2792