2777
2789
عنوان

یکساله عقد کردیم ویه مشکلی داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2129 بازدید | 93 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا مرد کننرل کنی موفق میشی

اخه این اراجیف چیه میگید؟ اونم انسانه و قدرت اختیار و ازادی عمل داره. 

هرچی کنترلش کنی بیشتر ازت دور میشه و سرد میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین اصولا تجسس تو کار مردا نتیجه وحشتناکی داره نمیدونم چی بهت بگم اما اول هدفت و از عملت مشخص کن بع ...

نمیدونم‌چیکارکنم سردرگمم الان چندهفتست بامن قهره 

فقط بعضی وقتا اسمس میده تواسمساهم همش توهین میکنه و‌منو‌مقصرمیدونه

نمیدونم‌چیکارکنم سردرگمم الان چندهفتست بامن قهره فقط بعضی وقتا اسمس میده تواسمساهم همش توهین میکنه و ...

به نظرم کار شما از این حرفا گذشته چرا نمیرید پیش مشاور؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
اخه این اراجیف چیه میگید؟ اونم انسانه و قدرت اختیار و ازادی عمل داره. هرچی کنترلش کنی بیشتر ازت دور ...

کنترل نمیکنم یسری چیزا خیلی عقب افتاذه  طبیعی میست من کمی پیگیر شدم ؟و بخاطرش توهین شنیدم ؟؟؟مگه کیشه بعنوان شریک‌زندکی درجریان یسری چیزا نباشم ؟؟؟

چطور سیاست داشته باشم بگو‌بهم

چرا میگی مدرک نشونم بده شان خودتو پایین نیار از راه دیگه وارد شو قبل ازاینکه بشینی باهاش حرف بزنی یه دفتر بردار باسیاست همه حرفاتو بنویس اشتباه خط بزن 

اخرش باحرف خودش همه چی بهت میگه

کنترل نمیکنم یسری چیزا خیلی عقب افتاذه طبیعی میست من کمی پیگیر شدم ؟و بخاطرش توهین شنیدم ؟؟؟مگه کیش ...

جای این همه درگیر کردن ذهنت و مطرح کردنش تو نی نی سایت و سردرگم شدنت بهتره پیش روانشناس بری. خیلی بهتر کمکت میکنه ببینی کجا شما مقصری کجا همسرت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401