سلام. من و شوهرم در یک شهری به غیر از خونواده مگن ساکنیم، یک جای با صفا، که خونواده هامون خوششون میاد. حالا یک مشکلی هست، ما روزای اول عید شهر خونواده هامون بودیم و بعد هم برای بله برون برادرشوهرم رفتیم یک شهر دیگه و نهایتش که مرخصی شوهرم تموم شد، من وشوهرم برگشتیم شهری که ساکنیم. بیشتر عید من درگیر خرید و آماده شدن مراسم بله برون و رفتن به اون شهر دور واسه مراسم شد. حین بازگشت طبیعتا به خونواده همسرم تعارف کردیم که بیان شهر ما، اونا هم گفتن مرسی حالا ببینیم چی میشه و شاید بیاییم دو سه روز دیگه واینا. من زیاد دل خوشی نداشتمکه بیان چون دو یه روز قبلش از دستشون ناراحت شده بودم اما ناچار تعارف کردم که بی ادبی نشه، خلاصه ما برگشتیم شهر خودمون، حالا اونا هیچ اطلاعی ندادن، منم زنگ نزدم که دوباره تعارف کنم، حالا پدر خودم زنگ زده که بیان خونه ما ، حالا نمیدونم چی بگم، بگم نیایید چون خونواده همسرم ممکنه بیان، چی بگم؟ دلشون میشکنه آخه. از اونطرفم مادرشوهرم اگر بخوان بیان وبگمکهخونوادم میان واسم داستان درست میشه، چی کار کنم؟ خونواده هامون هیچ صمیمیتی ندارن که با هم بیان
اگه بعد اومدن خانواده خودت خانواده همسرت خواستن بیان شوهرت طرف کیه چجوری رفتار میکنه. ؟
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
اگر ناراحت شد و قهر کرد و گفت بد ذاتم چی کار کنم؟!
چرا اینقدر می ترسی
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد بمیرم برای آرتین بی مادر شد بمیرم برای مظلومیت امام زمانم
مرسی عزیزم. هیچ کس ازخونواده همسرم بهم تبریک نگفت. البته دوست دارماینجوری فکر کنم که یادشون نبوده ...
حسادت میکنن خب
چون خیلی آسیب دیدم. چون تو زندگیم هیچ کس آنقدر روی رفتارام تمرکز نکرده، چون شاید همسرم هم دوست نداره که خانوادش ناراحت بشن. البته مرد خوبی است. از روی خوبیش است
چون خیلی آسیب دیدم. چون تو زندگیم هیچ کس آنقدر روی رفتارام تمرکز نکرده، چون شاید همسرم هم دوست نداره ...
نمیدونم از دست بی ملاحضه گی های همسرامون قراره تا کی عذاب بکشیم
نه بحث این چیزا نیست. بببنید خونواده من آدمهای بدی نیستن، فقط بسیار بسیار پرتوقع هستن.البته فقط مادر ...
مهم شوهر دیگه