2777
2789
عنوان

دردسرهای من

320 بازدید | 29 پست

سلام. من و شوهرم در یک شهری به غیر از خونواده مگن ساکنیم، یک جای با صفا، که خونواده هامون خوششون میاد. حالا یک مشکلی هست، ما روزای اول عید شهر خونواده هامون بودیم و بعد هم برای بله برون برادرشوهرم رفتیم یک شهر دیگه و نهایتش که مرخصی شوهرم تموم شد، من و‌شوهرم برگشتیم شهری که ساکنیم. بیشتر عید من درگیر خرید و آماده شدن مراسم بله برون و رفتن به اون شهر دور واسه مراسم شد. حین بازگشت طبیعتا به خونواده همسرم تعارف کردیم که بیان شهر ما، اونا هم گفتن مرسی حالا ببینیم چی میشه و شاید بیاییم‌ دو سه روز دیگه و‌اینا. من زیاد دل خوشی نداشتم‌که بیان چون دو یه روز قبلش از دستشون ناراحت شده بودم اما ناچار تعارف کردم که بی ادبی نشه، خلاصه ما برگشتیم شهر خودمون، حالا اونا هیچ اطلاعی ندادن، منم زنگ نزدم که دوباره تعارف کنم، حالا پدر خودم زنگ زده که بیان خونه ما ، حالا نمیدونم چی بگم، بگم نیایید چون خونواده همسرم ممکنه بیان، چی بگم؟ دلشون میشکنه آخه. از اونطرفم مادرشوهرم‌ اگر بخوان بیان و‌بگم‌که‌خونوادم‌ میان‌ واسم داستان درست میشه، چی‌ کار کنم؟ خونواده هامون هیچ صمیمیتی ندارن که با هم بیان

اول خانواده خودت زنگ زدن بزار بیان اگ خانواده شوهرت زنگ زدن گفت کی اونجاست و اینا بگو خانواده خودم ی ...

آخه مادرشوهرم دنبال بهونه است که ناراحتی و اعصاب خورد کنی بسازه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=56173161]همسرت نمي تونه زنگ بزنه ، ببينه خانواده اش ميان يا نه؟[/QUOT

خوب اگر بگن میاییم بعد من به خونوادم بگم‌ چی. دلم میسوزه. میدونی؟همش‌به خاطر خانواده شوهرم اونا رو‌ اولویت دوم گذاشتم

[QUOTE=56173161]همسرت نمي تونه زنگ بزنه ، ببينه خانواده اش ميان يا نه؟[/QUOT خوب اگر بگن میاییم بعد ...

خيلي سخته كه خانواده ها با هم خوب نباشن، اگه همسرت دنبال بهونه نيست خوب بگو خانواده ات بيان، نميشه كه اونا زنگ زدن بيان بگي نيايد شايد خانواده همسرم بخواد بياد، خانواده همسرت هم خواست يجبياد تعارف كن بياد، ديگه مهمون كه نمي تونه بكه من ميام بقيه رو راه نده

خوب چه کاریه بگوخوش اومدین به پدرت.نمیتونی که چون رزرو اوناشده بگی پدرت نیان.چه حقی دارن اعتراض کنن نمیشه که درخونتوببندی که ایااوناقراره بیان یانیان.زنگم زدن بگوخوش اومدین خونوادمم اینجان اتفاقا. دیگه میل خودشونه بیان یانیام

خيلي سخته كه خانواده ها با هم خوب نباشن، اگه همسرت دنبال بهونه نيست خوب بگو خانواده ات بيان، نميشه ك ...

درست میگی. اما همه اینا وقتیه که طرف مقابلت منطقی باشه و دنبال این نباشه که ثابت بکنه تو‌آدم بدی هستی. امروز روز تولدمه مثلا.

درست میگی. اما همه اینا وقتیه که طرف مقابلت منطقی باشه و دنبال این نباشه که ثابت بکنه تو‌آدم بدی هست ...

تولدت مبارك، جاي شما نيستم تصميم بگيرم ولي ايشالا كه خانواده ات ميان و دورهم خوش مي گذره ماذرشوهرتم نمي ياد اصلا😬🙏🏼🎂🎉🎈

زنگ بزن به مادر شوهرت احوال پرسی کن و بگو مامان بابام قرار  بیان خونمون مثلا فردا میان اونم خودش میفهمه اصلا نگو بیاین شما اینجوری میفهمه خانوادت هستن نمیان

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

تولدت مباااااااارک

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792