2777
2789
عنوان

پارتنرم گفت رفتیم بیرون تو حساب کن

153 بازدید | 14 پست

یکم خسیسه این اقا ولی بقیه چیزاش خوبه خیلی خوب، قرار شد فردا بریم بیرون بستنی بخوریم بعد میگه میدونی چقده سوخاری نخوردیم بریم بخوریم گفتم باشه گفت خب باشه پولشو بده و هر هر خندید فکرکنم داشت شوخی میکرد دیگه بعدشم به شوخی گذشت ولی بنظرتون ی دعوا خوب بندازم وسط؟یعنی چی میگه پولشو تو بده حتما فرداها انتظار داره من بدم!بهشم بگم اصلا بیرون نمیام تو فکرکنم خیلی بهت فشار میاد و زورت داره نمیخوام اصلا.

بنظرتون زیاده رویه؟!حس میکنم شبیه یک لوتی میشم😂

چ اشکال داره خب تو حساب کن یبار عزیزم ولی اگ دیدی داره سواستفاده میکنه ولش کن

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا چرا دعوا؟همسرت نیست که،

محترمانه این قضیه رو حل کن اگه فکر میکنی حاده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

با کسی ازدواج کنید یا رل بزنید که چشم و دل سیر باشه 

حالا شما هم یکبار حساب کنی هیچی نمیشه حقیقتا 

اما ن اینکه فردا ازت انتظار داشته باشه خرجتم خودت بدی داخل خونه 

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

توی رابطه همه چیز متقابله 

نمیشه انتظار داشت فقط یک نفر خرج کنه 

تعادل رو حفظ کن 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

فردا برو اگر دیدی واقعا ت باید حساب کنی حساب کن بخور خوب رسیدی خونه بلاک و بای

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻

با شوخی گفته بهت ،که بله تو حساب کن ..جدی که نمیتونسته بگه 😁مخصوصا که میگی  خسیسه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀