2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه عزیزم اون یه مشکل ژنتیکیه. ولی اگه اعصابت همش آروم باشه اعصاب نی نی هم آرامتر خواهد بود😊

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
نه عزیزم اون یه مشکل ژنتیکیه. ولی اگه اعصابت همش آروم باشه اعصاب نی نی هم آرامتر خواهد بود😊

چند بار ترسیدم و زیر دلم درد گرفته

پنج هفنم

همش میترسم به دلایل مختلف

نه اون برای کسانی که داروهای خاص مصرف میکنن یا خونشون مشکلی داره یا ژنتیکی هست ربطی نداره

خداکنه

تاحالا چندین بار ترسیدم و رحمم یه جوری شده بعدش...خدایا

نه نترس مشكلي نيس من بارداريم خورد به زلزله تهران و اسمون قلمبه و هزار تا اتفاق وحشتناك ديگه كه مدام خانواد هامون ياداوري مي كنن شانس من و با هم مي خنديم

هيچي نيس

بعد هر ترس فقط يه چيز شيرين بخور مثل سيب شكلات همين

نه نترس مشكلي نيس من بارداريم خورد به زلزله تهران و اسمون قلمبه و هزار تا اتفاق وحشتناك ديگه كه مدام ...

وای خیلی سخته

شمام وقتی ترسیدی زیر دلت درد گرف؟؟

من شكمم به حدي سفت شد شب زلزله كه گريم گرفته بود ولي سعي كردم خونسرديمو حفظ كنم تا درد خودش ول كرد

چند هفته بودی عزیزم؟

من ۵ هفتم

خیلی ترسیدم تاحالا

از تصادف و اینا

میترسم بخدا کاریش بشه

من موقع زلزله ١٦ هفته بودم موقع اسمون قلمبه كه رفتم درمانگاه ١٣ هفته فكر كنم ولي از دكتر كه پرسيدم ...

اها

بع سلامتی دنیا بیاد

ممنون از وقتت

دعام‌کن چیری نشخ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز