2777
2789
عنوان

مهریه من

257 بازدید | 31 پست

خانوما من سر مهریه با نامزدم صبحت کردم کف هرچی تو گفتی حالا مامانش بهش گفته ۱۱۴ سکه بیشتر حق نداره مهریه باشه گفتم با مامانت صخبت کن بکو بین عروسو  دوماده میگ من چیکا کنم خودت بگو و بعدش میگف ابجیمم همینه مهریش مامانم نمیزارع بیشتر....

بنظرتون کوتاه بیام؟

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسرت رو دوست داری و میدونی ارزشش رو داره کوتاه بیا 

اینم در نظر بگیر که ۱۱۴ سکه با قیمت سکه الان خیلیه و اون همینم نمیتونه بده 

اینم در نظر بگیر که اول مسیری اونا تو رو نمیشناسن و طبیعی که یه خورده خیالشون راحت نباشه و نتونن اعتماد صد در صد داشته باشن

از طرفی اگه مهریه خواهرش زیاد بود ولی میگفت واسه تو نمی‌زنیم میگفتیم دارن فرق میزارن

ولی اینکه مهریه خواهرش هم همینه نشون دهنده اینه که کلا عرف خانواده شون همینه

اگه از نظرات دیگه اوکی هستی این موضوع ارزش دلخوری و اعصاب خوردی نداره

اگه همسرت رو دوست داری و میدونی ارزشش رو داره کوتاه بیا اینم در نظر بگیر که ۱۱۴ سکه با قیمت سکه الان ...

اینم خواهرانه بهت میگم 

الان اول مسیری 

سر موضوعاتی که مربوط به خانواده شوهر و شوهرت میشه تو نی نی سایت نظر نخواه 

زندگی مشترک یعنی عشق یعنی صبر یعنی فداکاری 

شما از دو تا خانواده مختلف با تربیت های مختلف و فرهنگ های مختلف هستید

این طبیعیه که تو یسری موارد با هم اختلاف نظر داشته باشید 

اما مهم اینه که تو یه قدم از خواسته هات عقب نشینی بکنی همسرتم یه قدم از خواسته های خودش عقب نشینی بکنه تا با هم تعادل برسید

همیشه هم باید جوری رفتار کنید که دوست دارید طرف مقابل باهاتون رفتار کنه 

به توصیه های یسری افراد که میگن سلیطه باش ، چیزی گفت جرش بده ، بهش محل نده پررو میشه گوش نکن 

میدون جنگ که نیست ازدواج می‌کنید که دو تا زندگی معمولی رو تبدیل کنید به یه زندگی خوب نه اینکه دو تا زندگی معمولی رو  هم خراب کنید 

اینجا یسری ها خیلیا توسط شوهر یا خانواده شوهرشون اذیت شدن و هر وقت اسم خانواده شوهر یا شوهر میاد خاطرات خودشون یادشون میاد و فکر میکنن که باید از تمام خانواده شوهر های دنیا انتقام بگیرن

واسه همین یسری پیشنهادات غلط میدن ، تو یسری دعواها هیزم میزارن تو آتیش

و باعث می‌شن تصمیمات هیجانی بگیری که بعدش واقعا پشیمون می‌شی

ببخشید نمیخوام نصحیت کنم فقط حس کردم شاید به عنوان یه تازه عروس اینا رو بدونی خوب باشه

خوشبخت بشی♡

خواستگار داشتیم طرف اومد گفت یه سکه دیگه اوجش ۱۴ سکه بود به نظرم کلاتو بنداز هوا🤣💔

😂😂😂 ن میدونی خونواده نامزدم خوبن ولی خب چنباری عقدمو عقب انداختن  و ی سری قولا دادع بودن زدن زیرش 

اگه همسرت رو دوست داری و میدونی ارزشش رو داره کوتاه بیا اینم در نظر بگیر که ۱۱۴ سکه با قیمت سکه الان ...

عاشقش ک هستم واقعا....

اره زیاده ولی خب کی داده کی گرفته 

نه همو میشناسیم   فامیل دوریم 

و اینک مهریه خواهرش قرار بود زیاد بدن مادرش گفته بود ن و مادرشوهرشم گفته بود بیشتر رسم نداریم بدیم  

از این بدم میاد منم با خاهرش مقایسه میکنن خب ما هیچیمون مث هم نیس  تفاوتمون زمین تا اسمونه   و ی سری قولا داده بودن ک بهش عمل نکردن زدن زیرش منم کفتم عیب نداره چون نامزدمو دوس دارم بیخیال شدم برا این میگم کوتاه نیام بهتره حالا نظرت چیه ممنون میشم کمکم کنی 

عاشقش ک هستم واقعا.... اره زیاده ولی خب کی داده کی گرفته نه همو میشناسیم فامیل دوریم و اینک مهری ...

ببین من واقعا معتقدم مهریه ملاک خوشبختی نیست

من خواهرم مهریه اش ۸۰۰ سکه بود همشو ۴ سال بعد از ازدواج بخشید الان هم ۱۵ ساله داره با همسرش زندگی میکنه و خدا رو شکررررر مشکلی نداره چون همسرش انسان فهیمی بود 

زنداداشم مهریه اش ۱۱۴ سکه اس به انتخاب خود داماد و عروس مشکلی هم ندارن

خودم کلا ۸ سکه مهریه ام بود و یسری چیزای دیگه که کلا جنبه مادی نداره بیشتر جنبه معنوی داره(مامان مخالف بود و هی میگفت مهریه زیاد و من گفتم نه و الان خدا رو شکر راضیم)

واسه همین میگم مهریه مهم نیست اگهههههه طرف آدم حسابی باشه

ولی اینکه بهت قول دادن و زدن زیرش کارشون اشتباهه

میخوای بگی دقیقا زیر چه قولایی زدن که بهتر بتونم راهنمایی کنم؟

اینم خواهرانه بهت میگم الان اول مسیری سر موضوعاتی که مربوط به خانواده شوهر و شوهرت میشه تو نی نی سای ...

مرسی قربونت خواهری  قلب مهربونی داری 🧡

درست میگی منم خیلی جاها بخاطرع نامزدم کوتاه اومدم چشم پوشی کردم بهشون سخت نگرفتم ولی اینک میگن مهریه هم کم باشه ناراحت میشم ختی خود خواهرشم گفتع بود ک    هیچ کاری ب دلش نکردین حالت بزارین مهریه اش چیزی ک میخاد باشه   اینو خوده نامزدم کف ابجیم اینحور گفته 

میترسم الان کوتاه بیام فردام عروسی نگیرن برام  مادر شوهرم خیلیییی رو شوهرم نفوذ داره خیلیی

ببین من واقعا معتقدم مهریه ملاک خوشبختی نیستمن خواهرم مهریه اش ۸۰۰ سکه بود همشو ۴ سال بعد از ازدواج ...

خداروشکر  همیشه  خوشبخت باشین در کنار هم همتونو میگم 🧡😍

اره منم ب همین معتقدم میخاستم سر سفره عقد همشو ببخشم  ولی خب این رفتاراشون ناراحتم کرد حتی ب نامزدمم گفتم اینو ....

من و نامزدم عاشق هم بودیم  قبلا صحبت کردیم در این موردا میگف هرچی خودت میگی الانم همینو گفت 

خونوادع اش پرسیده بودن ازش گفته بود اینحوری اونام گفته بودن ن بعد ما ی مسئله ای پیش اومد یکم زودتر ازدواج کردیم باهم اونام یجورایی خوششون نمیومد

قرار بود ی ماه بعدش عقد کنیم  گفتن ن ماعم هیچی نگفتیم ۶و۷ ماهه بهونه میارن همش امروز فردا میکنن  منم دیک این فعه گفتم واقعا سختمه دیگ عقد کنیم زشته 

و قرار بود نامزدی بگیرن برام   گفتن نمیتونیم گفتم باشه  قرار بود النگو اینا بخرن برام نخریدن هیچی نگفتم 

من خونواده ام میدونن چقد دلم نامزدی میخاست چقد برنامه ریزی کرده بود  ذوق داشتم وقتی  اوتا کفتن ن  خودشون گفتن نامزدی میگیرم برات ناراخت نباش  بین مردم میگیم اونا گرفتن و....  قبول نکردم  خیلی دوس داشتما ولی خب روم نمیشد بابام بگیره برام بدتر شرمنده اش میشدم و....🙂 

مرسی قربونت خواهری قلب مهربونی داری 🧡درست میگی منم خیلی جاها بخاطرع نامزدم کوتاه اومدم چشم پوشی کر ...

خانواده همسرت چطور آدمایی هستن 

میشه باهاشون منطقی صحبت کرد؟

اگه میشه که باهاشون صحبت کن اگه فکر میکنی دلخوری پیش میاد فقط با همسرت صحبت کن

با آرامش و مثل یه خانم عاقل و با اعتماد به نفس نه مثل دختربچه هایی که میخوان لج کنن

بهش بگو من عاشقانه دوستت دارم و تا الان این موضوع رو بهت ثابت کردم از این به بعد هم باز خواهی دید که اثبات میکنم 

ولی متقابلا منم از تو یسری انتظارات دارم

اینکه دوستم داشته باشی و صد البته اینکه این این دوست داشتن رو تو عملت ببینم وگرنه که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه

حالا چطور باید تو عملت ببینم؟

این یه مرد محترم ، مستقل ، مسئولیت پذیر و حامی و عاقل باشی واسم تو زندگی

چطور می‌تونی یه مرد محترم باشی؟

زمانی که به من به عنوان همسرت احترام بزاری و با سر موضوعات مهمی که مربوط به جفتمون میشه تصمیمات رو لا مشورت من بگیری و نظر من رو هم لحاظ کنی

چطور میتونی یه مرد مستقل باشی؟

زمانی میتونی که نظرات و پیشنهادات و تصمیمات بر اساس اعتقادات ، عقل و حس قلبی خودت باشه نه القای دیگران

چطور میتونی یه مرد مسئولیت پذیر باشی؟

زمانی که پای حرفا و قولات مردونه وایسی

چطوری تو رو حامی میدونم؟

اینکه در برابر بقیه ازم حمایت کنی و نگران یسری مشکلات از جمله ارتباط با خانواده همسر نباشم چون خیالم تخته که همسرم بلده جوری مدیریت کنه که دو طرفو راضی نگه داره

خانواده منم تو خیلی چیزا میتونست بهت سخت بگیره ولی من مدیریت کردم و تو رو درک کردم و سعی کردم توازن رو بین تو و خانواده ام ایجاد کنم پس از تو هم همین انتظار رو دارم

چه زمانی یه مرد عاقلی؟

زمانی که سواد رابطه و نحوه درست رفتار با یک زنو بدونی

باید اینو بدونی و یاد بگیری که در زندگی مشترک اولویت همسرته

به خانواده ات احترام بزار و دوستشون داشته باشه ولی منو زیرپا نزار

باید بهم قول بدی که رفتارت رو اصلاح کنی 

دلم میخواد تا قبل از اینکه بریم سر خونه زندگی آرامش خیال پیدا کنم از بابت تو

بهش بگو که در زمینه یک عمر زندگی میخوام منطقی تصمیم بگیرم پس اگر ببینم که تو تلاشی برای رابطه مون نمیکنی مجبور میشم یه فکر دیگه بکنم(اینو فقط برای این بگو که بترسه و ترس از دست دادنت باعث بشه تکون بخوره و خیالش راحت نباشه که همیشه هستی)

از این به بعد وقتی با هم به نتیجه ای رسیدیم پای حرفت باید بمونی و خودت در کمال آرامش و احترام جوری که فکر میکنی بهتره خانواده تو راضی کنی

اینا رو جدی و با اقتدار بگو ولی با لحن آروم و خونسرد و بدون پرخاش

صد در صد نتیجه میگیری 

تجربه دارم که میگم😂

حس دیکته گفتن بهم دست داد😑😂

خانواده همسرت چطور آدمایی هستن میشه باهاشون منطقی صحبت کرد؟اگه میشه که باهاشون صحبت کن اگه فکر میکنی ...

قربونت بشم مرسی لطف بزرکی در حقم کردی از ته قلبم دعا میکنم ک هر چی از خدا میخای بهت بده   نمیدونم چجوری تشکر کنم ازت🧡🫂 اره بخدا خیلی جاها خونواده ام خواستن سخت بگیرن نزاشتم  اونام خیلی درکش میکنن   بعضی جاهاا  

اره همیشه سعی کردم اروم بهش بگم چون  دستش  تنگه و خونوادهش کمکش  میکنن میگ چجوری بگم و اینا ولی خب میک هرچی کمک کردن بهم بعدا میخام پس بدم گفتم خب تو ک میخای پس بدی دیک چرا سکوت میکنی  البت خیلی اروم تر و محبت امیز تر بهش کفتم😂