خانواده همسرت چطور آدمایی هستن
میشه باهاشون منطقی صحبت کرد؟
اگه میشه که باهاشون صحبت کن اگه فکر میکنی دلخوری پیش میاد فقط با همسرت صحبت کن
با آرامش و مثل یه خانم عاقل و با اعتماد به نفس نه مثل دختربچه هایی که میخوان لج کنن
بهش بگو من عاشقانه دوستت دارم و تا الان این موضوع رو بهت ثابت کردم از این به بعد هم باز خواهی دید که اثبات میکنم
ولی متقابلا منم از تو یسری انتظارات دارم
اینکه دوستم داشته باشی و صد البته اینکه این این دوست داشتن رو تو عملت ببینم وگرنه که با حلوا حلوا کردن دهن شیرین نمیشه
حالا چطور باید تو عملت ببینم؟
این یه مرد محترم ، مستقل ، مسئولیت پذیر و حامی و عاقل باشی واسم تو زندگی
چطور میتونی یه مرد محترم باشی؟
زمانی که به من به عنوان همسرت احترام بزاری و با سر موضوعات مهمی که مربوط به جفتمون میشه تصمیمات رو لا مشورت من بگیری و نظر من رو هم لحاظ کنی
چطور میتونی یه مرد مستقل باشی؟
زمانی میتونی که نظرات و پیشنهادات و تصمیمات بر اساس اعتقادات ، عقل و حس قلبی خودت باشه نه القای دیگران
چطور میتونی یه مرد مسئولیت پذیر باشی؟
زمانی که پای حرفا و قولات مردونه وایسی
چطوری تو رو حامی میدونم؟
اینکه در برابر بقیه ازم حمایت کنی و نگران یسری مشکلات از جمله ارتباط با خانواده همسر نباشم چون خیالم تخته که همسرم بلده جوری مدیریت کنه که دو طرفو راضی نگه داره
خانواده منم تو خیلی چیزا میتونست بهت سخت بگیره ولی من مدیریت کردم و تو رو درک کردم و سعی کردم توازن رو بین تو و خانواده ام ایجاد کنم پس از تو هم همین انتظار رو دارم
چه زمانی یه مرد عاقلی؟
زمانی که سواد رابطه و نحوه درست رفتار با یک زنو بدونی
باید اینو بدونی و یاد بگیری که در زندگی مشترک اولویت همسرته
به خانواده ات احترام بزار و دوستشون داشته باشه ولی منو زیرپا نزار
باید بهم قول بدی که رفتارت رو اصلاح کنی
دلم میخواد تا قبل از اینکه بریم سر خونه زندگی آرامش خیال پیدا کنم از بابت تو
بهش بگو که در زمینه یک عمر زندگی میخوام منطقی تصمیم بگیرم پس اگر ببینم که تو تلاشی برای رابطه مون نمیکنی مجبور میشم یه فکر دیگه بکنم(اینو فقط برای این بگو که بترسه و ترس از دست دادنت باعث بشه تکون بخوره و خیالش راحت نباشه که همیشه هستی)
از این به بعد وقتی با هم به نتیجه ای رسیدیم پای حرفت باید بمونی و خودت در کمال آرامش و احترام جوری که فکر میکنی بهتره خانواده تو راضی کنی
اینا رو جدی و با اقتدار بگو ولی با لحن آروم و خونسرد و بدون پرخاش
صد در صد نتیجه میگیری
تجربه دارم که میگم😂
حس دیکته گفتن بهم دست داد😑😂