2789
عنوان

مهریه من

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
خداروشکر همیشه خوشبخت باشین در کنار هم همتونو میگم 🧡😍اره منم ب همین معتقدم میخاستم سر سفره عقد ه ...

وضعیت مالی همسرت چطوره؟

اگه خوبه 

به نظرم بهش بگو مهریه رو اوکیم 

ولی واقعا دلم نامزدی میخواد و میدونم اگر نگیرم میمونه رو دلم

و من دلم میخواد تو منو پیش خانواده ام سربلند کنی 

بابام وقتی به انتخابم نگاه میکنه تحسینم کنه

از انتظار یه طلای سبک و نامزدی رو دارم

سر نامزدی و طلا و اینا حتما با نامزدت سنگاتو وا بکن

اگه میتونه انجام بده و کوتاهی میکنه نباید بیخیال بشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قربونت بشم مرسی لطف بزرکی در حقم کردی از ته قلبم دعا میکنم ک هر چی از خدا میخای بهت بده نمیدونم چج ...

قربونت عزیز دلمممم

انشالله بیای از خاطرات خوب عروسی و ماه عسلت بگی برامون 

ببین دیدی من خیلی سعی میکنم همه چی با آرامش و بر مایه احترام پیش بره

ولی نباید بزاری بهت زور هم گفته بشه

عادت وابستگی به خانواده رو از سرش بنداز 

نمیگم جداش کن از خانواده اش 

میگم تا قبل از اینکه بری سر خونه زندگی اصلاحش کن وگرنه خدای نکرده به مشکل میخوری

وضعیت مالی همسرت چطوره؟اگه خوبه به نظرم بهش بگو مهریه رو اوکیم ولی واقعا دلم نامزدی میخواد و میدونم ...

وضعیتش خوب نیس زیاد 

از نامزدی گذشتم با اینک خیلی دوس داشتم ختی لباسم انتخاب کرده بودم ولی   چون میدیدم چقدر سر این مسئله اذیت میشه  خیلیم حرف شنیدم از اطرافیان عمو خاله مامانبزرگ و.... هنوزم دارم می‌شنوم ولی خب چیزی نگفتم ب نامزدم 

قضیه مهریه اسون تره براش چون قرار نیس بهم بده  فقط گفتم لااقل مهریه زیاد باشه خونواده ام اینو بکن افرین ب حرفت گوش داد  بهشم گفتم  اینو ولی میک مامانم قبول نمیکنه  گفتم خودت راضیش کنی بهتره  تا  اینک من بکم کوتاه نمیام سر این قضیه 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

وضعیتش خوب نیس زیاد از نامزدی گذشتم با اینک خیلی دوس داشتم ختی لباسم انتخاب کرده بودم ولی چون مید ...

نظرت درباره شروط ضمن عقد چیه؟

حق طلاق و مسکن و تحصیل و اشتغال و حضانت بچه 

و از همه مهم‌تر تنصیف اموال رو دوست نداری بگیری؟

این میتونه جای مهریه رو پر کنه

میتونی این پیشنهادم بدی اگر قبول نکرد گفت باز مامانم نمیزاره اونوقت دیگه نباید کوتاه بیای 

قربونت عزیز دلممممانشالله بیای از خاطرات خوب عروسی و ماه عسلت بگی برامون ببین دیدی من خیلی سعی میکنم ...

🫂🩵

انشالله شایدم بعدا عروسی نگیرم دلم نمیاد اذیت بشه بخدا خودش میدونه چقد دوسش دارم وقتی از سرکار برمیگرده دستاش میبینم گریم میگیره 

اره ب خونوادع اش وابسته اس ولی نمدونم چجوری  جداش کنم  منطورم اینه کمترش کنم  سعی میکنه خیلی راضیشون نگه دار حتی ب من ن میگ ولی ب اونا ن 

همین امروز گفتم ی چیزی بیارع برام ۲ تا خیابون اونور تر بود ۵ باری بهش گفتم گف نمیتونم  بعد زنک زدم داشت ب خواهرش کمک میکرد تو کارای خونه😶

نظرت درباره شروط ضمن عقد چیه؟حق طلاق و مسکن و تحصیل و اشتغال و حضانت بچه و از همه مهم‌تر تنصیف اموال ...

اگر اونم قبول نکرد دیگه وایسا بگو نه

از الان معلومه که خیلی زیر سلطه مامانت هستی فردا با هم به مشکل میخوریم

نظرت درباره شروط ضمن عقد چیه؟حق طلاق و مسکن و تحصیل و اشتغال و حضانت بچه و از همه مهم‌تر تنصیف اموال ...

اینم پیشنهاد خوبیه  

منم خیلی کوتاه اومدم بخاطرعشون دیک واقعا جلو خونوده ام نمیتونم  روم نمیشه 

اره اینو بهش میگم  ببینم چی میگ 

🫂🩵 انشالله شایدم بعدا عروسی نگیرم دلم نمیاد اذیت بشه بخدا خودش میدونه چقد دوسش دارم وقتی از سرکار ...

گلم سازگاری خوبه 

ولی نه خیلی 

عروسی تجملاتی و با تعداد بالا نگیر ولی نه اینکه کلا نگیری 

اگه خودت دوست نداشتی میگفتم نگیر چه بهتر خرج اضافی 

ولی چون خوشت میاد میمونه رو دلت ۱۰ دیگه خیلی حسرت میخوری

اگر اونم قبول نکرد دیگه وایسا بگو نهاز الان معلومه که خیلی زیر سلطه مامانت هستی فردا با هم به مشکل م ...

اره درست میگی منم سر همینا میترسم کوتاه بیام  چون خیلی کوتاه اومدم فردا زندگیم خراب میشه  نمیخام از دستش بدم ولی خب اونم باید  ب خونواده اش ی چیزی بگه 

گقتم ک زیاد خوششون نمیومد اگ فردا بگن طلاقش بدع بشینن زیر پاش از این میترسم بیشتر 

اینم پیشنهاد خوبیه منم خیلی کوتاه اومدم بخاطرعشون دیک واقعا جلو خونوده ام نمیتونم روم نمیشه اره ا ...

آفرین 

پس جدی و منطقی باهاش صحبت کن 

به هر حال رضایا دو طرف مهمه 

خانواده اون قابل احترام هستن و باید بهشون احترام بزاره

ولی رضایت تو و خانواده ات هم شرطه 

نباید یه نفر قربانی بشه

گلم سازگاری خوبه ولی نه خیلی عروسی تجملاتی و با تعداد بالا نگیر ولی نه اینکه کلا نگیری اگه خودت دوست ...

چی بگم خواهر  میگم اون اذیت نشه 

اره اینم خوبه ک میگی میدونم میمونه رو دلم ولی بخاطرع اون میگم 

خودت ک خانومی میدونی ارزوی هر دختری اینه  لباس سفید تنش کنه شب عروسیش برقصه :)

آفرین پس جدی و منطقی باهاش صحبت کن به هر حال رضایا دو طرف مهمه خانواده اون قابل احترام هستن و باید ب ...

اره   همینکارو میکنم

بهشم گفتم ک   تا حالا انتظاری نداشتم بخاطرع شرایط خودت میدونی از چ چیزای گذشتم منت نمیزارم ولی میگم بدونی 

ولی ایندفعه انتظار دارم  خودت با خونواده ات صحبت کنی 

اره درست میگی منم سر همینا میترسم کوتاه بیام چون خیلی کوتاه اومدم فردا زندگیم خراب میشه نمیخام از ...

اگر شوهرت آدمیه که با حرف خانواده اش خام بشه و طلاق بده و واقعا ارزش اینو نداره زندگیتو بزاری پاش 

احساسی تصمیم نگیر 

ماشالله مگه چی کم داری که هی بخوای تو بدویی دنبالش؟

اونم باید برات تلاش کنه

فکر میکنم خیلی ضعف نشون دادی دیگه خیلی بهت زور شدن

اگر شوهرت آدمیه که با حرف خانواده اش خام بشه و طلاق بده و واقعا ارزش اینو نداره زندگیتو بزاری پاش اح ...

ن اینطوری نیس ولی خونواده اش خیلی نفوذ دارن یحوری صحبت میکنن ادم خام میشه حتی منم

ماهمم دوس داریم فقط بخاطره بی پولی اینجوری شدیم 🙂

همش بخاطرع اون بوده وقتی مبیینم چقد ناراحته چقد شرمنده هستش چون نمیتونه مث بقیه برا من خرج کنه همش میگ    حقت این نبود کاش داشتم بیشتر خرج میکردم برات مث فلانی و ....   و   ی روزی میرسه چیکا میکنم و اینا ...وقتی میبینم داره تلاش میکنه پول در بیاره از زیر سلطه خونوادع اش بیاد بیرون چون پول نداره میک نمیتونم چیزی بگم بهشون