2777
2789
عنوان

بی توجهی نامزد

8369 بازدید | 153 پست

جدیدا نامزدم خ بهم بی توجه شده!جوری ک حس میکنم میخواد بهم بگه دیگه منو نمیخواد!ولی هرچی مستقیم ازش میپرسم میگه اینطورنیس و صرفا خیلی درگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید خود شما باعثش بودی

زیادی بهش محبت کردی زیادی چسبیدی زیادی وابستشی زیادی عشق ورزیدی 

همیشه وقتی یه قدم محبت امیز برا همسرت برمیداری باید صبر کنی قدم بعدی رو اون برداره باید به خودت احترام بذاری ما دخترا وقتی ازدواج میکنیم خودمونو یادمون میره اولویتمون میشه همسر دايما از حق خودمون میگذریم اینا اشتباه پشت اشتباهه چون تا هرشخصی اول به خودش احترام نذاره هیچ کس نمیذاره

منم بعضی وقتها همین حسو دارم.ولی همین الانم به همسرم گفتم میگه بخدا درگیرم اشتباه میکنی

شما باید کار ودرگیری غیر از همسرت برای خودت ایجاد کنی تا تنها مشغله فکریت وهمه ی زندگیت شوهرت نباشه مثلا کار یا درس یا کلاس که هم وقتتو پرکنه هم ذهنتو درگیر کنه هم باعث رشد وپیشرفتت بشه

شايد حساس شدي اول با هم صحبت كنيد اما اگه همچنان ذهنت درگير اين موضوع بود برين مشاور 

اصلا قبول نداره ک رفتارش بده!امروزم خ ازش عصبی بودم بهش گفتم چرا اصلا سراغمونمیگیری گفت میخواستم توسفرمزاحمت نباشم وباز بهمون رفتارادامه داد منم عصبی شدم و گفتم گویامن مزاحمم پس مزاحم نمیشم بای!اونم فقط پیامموسین کرد و ج نداد

منم بعضی وقتها همین حسو دارم.ولی همین الانم به همسرم گفتم میگه بخدا درگیرم اشتباه میکنی

مثلا میشه ک تو۲۴ساعت شبانه روز حتی ی پیامم نمیده!یا هروقت چت میکنیم مثلا یهومیره ۲ساعت بعدمیاد

مثلا شاید یکسره پیام میدی یکسره بهش فکر میکنی یکسره بهش زنگ میزنی  من اکثرا دیدم دخترا اینکارا ...

خیلی بهش پیام میدم!ولی راستش من قبل از ایشون تقریبا ۷،۸ماه باکسی درارتباط بودم!چت میکردیم یا گاهی بیرون میرفتیم اصلارفتارنامزدم باایشون قابل قیاس نیس!اون دائما ب فکرم بود