2777
2789
عنوان

ی نفر تو خونه ی من ی کاری میکنه

139 بازدید | 26 پست

من اصلا تو فاز این چیزا نیستم و اصلا خوشم نمیاد ولی اخع دلیل این کارش و نمیفهمم

یک نفر برایه دو سه روز مهمانم بود و دوبار متوجه شدم این حرکت و انجام داد قبلا هم وقتی تازه زایمان کرده بودم اومد پیشم موند بازم این کارو کرد

میره دسشویی وقتی کارش تموم شد میره در خونه رو باز میکنه نمیدونم چکار میکنه بعد میاد دستاشو میشوره ینی چی این کار؟؟؟ کسی سر در میاره؟

از یه شهر دیگه اومد خونم و اصلا هم باهم مشکلی نداریم نمیدونم چرا اینکارو میکنه خیلی ناراحت و عصبی ام ازش 

خداجونم کمکمون کن ما همه به کمکت احتیاج داریم

چه عجیب

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه عجیب

اره،بعد نکه بره تو حیاط کاری کنه ها نه تا درو باز میکنه همونطور ک دم در وایساده یکاری زود انجام میده و برمیگرده داخل

میخاد بو توخونه نپیچه

ن اخه خیلی سریع برمیگرده😂مثلا فکر کن چقد طول میکشه درو باز کنی دستاتو بتکونی و درو ببندی همین قد طول میکشه

ن اخه خیلی سریع برمیگرده😂مثلا فکر کن چقد طول میکشه درو باز کنی دستاتو بتکونی و درو ببندی همین قد طو ...

خب بگو کارت برام جالبه چرااینجوری میکنی کنجکاوشدم

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
خب بگو کارت برام جالبه چرااینجوری میکنی کنجکاوشدم

میترسم از اون کارا باشه 🥲🥲🥲ولی اره باید بپرسم ک نکنه از این کارا فکر نکنه گاوم نمیفهمم