2777
2789
عنوان

Hpv منفی شدم

605 بازدید | 33 پست

سلام 

من از مرداد تا شهریور ۴۰۳ ترشحات قارچی داشتم قبل تر از اون لکه بینی بعد از رابطه داشتم ، شهریور دیگه خونریزیم بند نمیومد با قرص دارو ولی متاسفانه دکترم نمیفهمید من hpv دارم تا اینکه دکترمو عوض کردم همین که چشمی معاینه کرد رنگش عوض شد و منو فرستاد پیش استادشون ایشون هم برا من پاپ اسمیر نوشتن که جوابش ascus بود بعد تست hpv دادم متاسفانه مثبت شد تایپ ۱۶ و ۳۹ بودم cin 2.  دنیا رو سرم خراب شد از حال خرابم نگم بهتره، دکتر واسم عمل کونیزاسیون پیشنهاد دادن مهر ۴۰۳ عمل کردم عمل راحتی بود ، بعد هر ۳ ماهی چکاب میشدم تا اینکه اول تیر ۴۰۴ تست دادم و بعد از ۹ ماه منفی شدم خداروشکر ، خیلی مراعات کردم واکسن زدم چهارگانه ، قرص ایموننس و قارچ شیتاکه ویتامین c هگزایم میخوردم خلاصه از شرش خلاص شدم، ولی الان همه ترسم از اینه باز نکنه دوباره برگرده، کسی بوده دوباره بعد از منفی شدن برگرده؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترم گفتن اثر پینگ پونگی نداره یعنی اگه شما اون تایپو از کسی که گرفته باشی منفی بشی دوباره نمیگیری

به هرحال همسرت هم ادمه ممکنه توی بدنش باشه فقط ضایعات نداشته باشه اثر پینگ پونگی هم ۱۰۰درصد نیست ممکنه دوباره بگیری ولی احتمالش کمتره و مراقب سیستم ایمنی بدنت باش قویش کن

دنیام دخترم
به هرحال همسرت هم ادمه ممکنه توی بدنش باشه فقط ضایعات نداشته باشه اثر پینگ پونگی هم ۱۰۰درصد نیست ممک ...

اها ممنون که گفتین هرچقدر میگم کاندوم استفاده کن مخالفت میکنه